reklama

Starania po raz pierwszy :)

Moja teoria na temat Twojej ciazy jest taka:
W momencie bety nastepowalo zagniezdzenie albo i przed tym to bylo, stad beta minus, a 2-3 tyg pozniej masz piekne dwie tluste krechy!
Jakby to bylo 2 tyg po zaplodnieniu to albo by nie wyszlo, albo by byla slaba II krecha.
Wiec mysle ze poprostu pospieszylas sie z beta kochana.
Ale to tylko moja osobista teoria :)

reklama
Ja tez uważam ze za wczesnie ją zrobiłam i mam nadzieje ze masz racje. Bo chciałabym zobaczyć jak najszybciej moją fasolke na USG :)
W koncu dzisiaj miałam 2 wyraźne krechy na teście... wiec to nie moze byc 1badz 2 tydzien... zbytnio mi to nie pasuje :)
Zresztą zobaczymi co powie lekarz. jak narazie jakos kiepsko sie czuje i słabo mi jest..

O to fajnie,fajnie :) tak na spokojnie.. :P i masz pewność całego roku z nim spędzenia ...jakis taki przesąd słyszłam :) hehehe
A Dziekuje,dziekuje... mam nadzieje ze sie uda. bo jak narazie jest coraz gorzej...
Wo!! To dobrze :P:D Brać sie do roboty :)

reklama
Misia- jeszcze raz wielkie gratuluacje . Pisze, że nie docieraja do ciebie te dwie kreseczki, ja choć już wiem o fasolce dokładnie od 22 dni wciąz tez nie wierze ale licze ze jak zobacze po raz pierwszy w piatek fasolke na usg to wszytko sie zmieni :)
Dobrze, że masz juz umówiony termin do gin. to zaraz sie wszytskiego dowiesz :)

My na sylwka idziemy o znajomych ale z kameralnej imprezki wiem ze zaczyna sie robic tłoczno :/ i mi sie odechciewa....wszysycy sie spija a ja przy soczku bede sie irytowac ich zachowaniem :/ Najwyzej po 24 wyciagne P. do domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry