reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki, jak tam w nowym roku ?? :)
ja się znowu rozchorowałam na maksa, leżę w domu i chyrlam

Jeera, u mnie niestety radość z dwóch kreseczek nie trwała długo, moja ciąża okazała się ciążą biochemiczną :( także jak skończy mi się @, to zaczynamy starania od nowa :)

reklama
O ja.. Julieet, strasznie mi przykro!!! *przytul* nastepnym razem.. !!!

mnie po sylwestrze jeszcze trzyma, juz sama nie wiem czy choroba czy kac mi dopiero wychodzi.. :D hyhy. Poza to 8dc, bromergon i luteina :) strasznie wierze, ze bedzie dobrze!!

mi też było przykro, ale cóż zrobić, tak miało być, selekcja naturalna i tyle, gdybym nie zrobiła testu i bety, to nawet nie wiedziałabym, że byłam w ciąży, teraz już się z tego otrząsnęłam, jedyny plus z tego wszystkiego jest taki, że przynajmniej wiem, że mogę w ciążę zajść :)

Jaga, no pewnie że będzie dobrze! innej opcji nie przyjmuję :)

Jaga ja zeszly cykl robilam testy owu, wedlug nich owulka byla, seksik byl i dooopppaa zbita.
W tym cyklu tez stosuje testy bo biore dupka i wole wiedziec kiedy jest owu. Ale sam skok hormonu jeszcze wiele nie mowi, bo nie wiadomo czy jajeczka pekaja.

Dzieki devi :) bede musiala je sobie zakupic w takim razie! :) moze mi rowniez cos pomoga! Czyli lutke/dupka bierzemy w momencie gdy bedzie calkowicie po owulce (wg testy), tzn znow pokaze I kreseczke tak? :) co by nam sie nic nie zahamowalo.. :)

ja tez mam z all 1 za 1zł.
Stosuje sie lutke 2 dni po owulce, niby one nie blokuja owulki, ale ja wzielam ostatnio dupka w dzien pozttywnego testu owu i na drugi dzien negatyw,wiec nie wiem czy dupek cos namieszal czy nie, ale @ przyszla jak w zegareczku wreszcie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry