Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no dooobra... i z grzybkami hahaha Julieet kurde ja nie wiem czy dostałam od Ciebie, bo nie wiem, która to Ty! dlatego ja się podpisywałam w zaproszeniach młoda.. tss.. 22 w marcu kochana!!
Witam... Widze ze wszystkie na FB siedza ... Kurcze u nas przyszla wczesna wiosna... ptaszki spiewaja... temp. 7 st..... mam nadzieje ze juz tak zostanie... lubie snieg ale jeszcze bardziej wiosne
Ja nie cierpie zimy!!!!! Kocham tylko wiosne i lato!!!!!!!! I chce zeby juz bylo ladnie za oknem zielono i slonecznie, chociaz upalow to akurata tu miec nie bede heheh
Jaga, Ty ślepoku, ja się też podpisałam jak Ci zaproszenie wysłałam ;p Agusia, dzięki za zaproszenie
a ja dzisiaj od 7 na nogach, byłam w szpitalu na badaniach, upuścili mi krwi, w przyszłym tygodniu będę miała wyniki immunologii, bardzo jestem ciekawa co mi wyjdzie
no dzisiaj już widzę, że czysto, także w kooooooońcu koniec tego cholerstwa, myślałam że już zawsze będę mieć @ hehehe
no i już się nie mogę doczekać aż dorwę swojego starego ;p