reklama

Starania po raz pierwszy :)

nala: no to gratuluję , super ze wszystko dobrze :-), ja mam wizyte za tydzień już nie mogę sie doczekać

danao: kochcna, no nie wiem czego ci tak test wychodzi, może po prostu idź do gina. A którego miałaś dostać @ planowo?

neciuszka: a jak ty się czujesz, rzygasz już ?

reklama
Przedwczoraj, w niedzielę. Jest mi tak smutno trochę. Przewaznie dziewczynom mającym regularnie @ wychodzi w ten pierwszy dzien po terminie @. Czesto nawet wczesniej. A tu nawet cień cienia. Boje się, ze zaraz mnie zaleje. Niepotrzebnie chyba już miałam nadzieję. Nie pociesza mnie to, ze może w następnym cyklu się uda. Jak @ przyjdzie to będzie już 14 zmarnowany cykl.:-(

I jeszcze jedno pytanko, używała któraś z Was testu Nordtest? bo muszę uzupełnić apteczkę domową a widziałam, że jest promocja na te testy
mnie wlasnie na nim wczoraj wyszla rozowa II kreseczka, potwierdze w srode betka czy sie mylila i dam znac:-)

Hej!
Poranny test jest negatywny, ale @ nadal brak
narazie sie nie przejmuj, moze jeszcze za wczesnie...albo jak bedzie cie ciekawosc zzerac idz na betke...jakby nie bylo ja 3mam &&&&&&&&:-)

Martocha...super, gratuluje!! bedzie dobrze i serduszko na pewno niedlugo uslyszysz, nic sie nie martw!:-)

no dziewczyny, ja dzis wyjezdzam do wwki edukowac sie dalej, w srode pojde z rana na bete, dzwonilam juz do labolatorium w wwie i babka powiedziala ze na wyniki czeka sie ok 1,5h i TO ROZUMIEM...napisze Atankowi eska co wyszlo a ona przekaze dalej...chcialabym juz wiedziec. takze zaciskac mi mocno kciuki i wierzyc!!:-)

Lamiav ja cos zaczynam przeczuwac ze w ciazy to sie zyje od wizyty do wizyty :-) zeby tylko wiedziec ze wszystko jest w porzadku
Miliaa trzymam mocno kciuki, daj znac jak najszybciej:-) &&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
milia: trzymam &&&&&&&&&&& żeby beta wyszła tak jak trzeba czyli na dzidziusia, powodzenia

danao: kurde, no przykro że na teście nic nie wyszło, ale kochana to wcale nie zanaczy na nie ani na tak, może rzeczywiście idź na betę na albo do gina to coś zobaczy , musisz wiedzieć żeby nie być niepewnym, bo się będziesz zamartwiać, tylko się nie dołuj, nie załamuj tylko działaj, bata lub gin decyduj i idź jak masz mozliwość to nawet zaraz ,dzisiaj

nala: i tu masz rację :tak: ja tylko domierzam czas , a nie daj boże coś się między jedną a drugą wizytą u mnie dzieje to przezywam jak nie wiem, czy aby wszystko jest oki, ja już pisałam jak bym miaął w bomu taką maszyne to bym z tym usg chodzial przypiętmy i non stop oglądałbym dzidziusia.:-) Nas zczęście mąż moją obsesję trzyma w ryzach więc nie zbzikuję

Ostatnia edycja:
Jedno i drugie niestety odpada. U mnie w mieścinie betę można zrobić tylko we wczesnych godzinach rannych. Do gina nie da rady zapisac się z dnia na dzień. Do mojego prywatnego to najwczesniej w czwartek.

danao; no to nie ma wyjścia jak nie myśleć o tym i czekać do czwartku, wiem że to trudne bo parę miesięcy sama to przechodziłam. Wiem że ja szybko zaciążyłam. U mnie było tak że robiłąm test jakieś 5 dni przed dniem @ i wyszedł test negatywny, potem zaczą mnie boleć brzuch przyszedł dziń @ a tu nic, i tak 3 dni latałam do kibelka sprawdzać czy coś jest czy nie i znowu zrobiłam test i wyszął badziusia krecha, może masz za mało hormonu i dlatego ci nie wyszło. Nnie wiem, nie chce cię niepotrzebnie nakręcać, nie nastawiaj się na nic, po prostu trzeba czekać ,nic nie mogę ci poradzić , chociaż bardzo bym chciała

Ale dzisiaj dobrych wieści!!! :-D

Hello dziewojsze :)
Wczoraj bylam u ginka i potwierdził ciąże:) widziałam 3,6 mm kropeczkę na USG ;p (podobno to 3 tydz -licząc sam czas od zaplodnienia)
Potwierdził też grzybka :cool:. Biore nostalgyne 1x1. Clotrimazol tylko delikatnie smarować na zewnątrz. Powiedział,że za 2 tyg będziemy sprawdzać czy serducho bije.. trochę zaczełam się denerwować.. myślałam,że to pewne że zacznie bić :crazy:..
Niech zabije jak dzwon dla mamusi :-)

Super wieści!! GRATULUJĘ jeszcze raz kochana!!! Dbaj teraz o siebie, nie przemęczaj się nie dźwigaj i kochaj maleństwo :* A ginem się nie przejmuj... mi gin mówiła żebym się nie cieszyła bo jeszcze wszytko może "popłynąć" Ale jak widać maluszek zdrowo rośnie!

martOocha wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas:tak:
Ael a ty jeszcze nierozpakowana, kiedy do szpitala?
Wiecie co, a ze mną coś jest nie tak, ostatnio kilka osób w przeciągu weekendu powiedziało mi, że schudłam a zaledwie w zeszłym tyg się ważyłam i było ok, ale wskoczyłam na wagę a tam 3 kg mniej w tydz, to chyba cosik nie tak nie?
I jeszcze jedno pytanko, używała któraś z Was testu Nordtest? bo muszę uzupełnić apteczkę domową a widziałam, że jest promocja na te testy

Nie przejmuj się... czasem tak jest ze więcej się nachodzisz, czy mniej zjesz i nagle ni stąd ni z owąd kilogramy lecą w jedną badź drugą stronę. 3 kg to jeszcze nie tragedia :-D Co do testów nie pomogę, bo ja nawet nie pamietam jakich ja używałam...

Hej!
Poranny test jest negatywny, ale @ nadal brak

Danao póki nie ma @ zawsze jest nadzieja! U mnie po terminie @ test wyszedł z ledwo widocznym bledziochem bo okazało się ze owu miałam przesuniętą i ciąża jest młodsza. Uszka do góry! ;*

Staracie się już 14 cykli? Kochana a ty robiłaś jakieś badania hormonów? Bierzesz jakieś leki czy obserwujesz cykl? Z takim starzem to już czas najwyższy się tym porządnie zająć...

czesc dziewczyny!! ja juz po wizycie i słyszałam bicie serduszka mojego skarbka!!!!!!!!!!! jejuuu tak sie denerwowalam to wizyta czy wszystko bedzie w porządku, tyle sie naczytałam o pustych jajach plodowych :-( ale serce jest, bije jak dzwon :-) i wg usg to 6 tydzien i 1 dzień:-) kolejna wizyte mam za 2 tygodnie. jestem szczesliwa i troche spokojniejsza
Martocha jeszcze raz gratulacje:-)

Nala tobie też jeszcze raz składam GRATULACJĘ!!! :* Fantastycznie ze z maluszkiem wszytko w porządku! Niech zdrowo rośnie!! :-D Nieziemskie uczucie widzieć bijące serduszko co? :tak:

mnie wlasnie na nim wczoraj wyszla rozowa II kreseczka, potwierdze w srode betka czy sie mylila i dam znac:-)

narazie sie nie przejmuj, moze jeszcze za wczesnie...albo jak bedzie cie ciekawosc zzerac idz na betke...jakby nie bylo ja 3mam &&&&&&&&:-)

Martocha...super, gratuluje!! bedzie dobrze i serduszko na pewno niedlugo uslyszysz, nic sie nie martw!:-)

no dziewczyny, ja dzis wyjezdzam do wwki edukowac sie dalej, w srode pojde z rana na bete, dzwonilam juz do labolatorium w wwie i babka powiedziala ze na wyniki czeka sie ok 1,5h i TO ROZUMIEM...napisze Atankowi eska co wyszlo a ona przekaze dalej...chcialabym juz wiedziec. takze zaciskac mi mocno kciuki i wierzyc!!:-)

Milia u ciebie czuję ciąże jak nic!!! Te dwie kresecznie nie mogły nic nie oznaczać!! Koniecznie śmigaj na bete a my bedziemy mocno tu za ciebie zaciskac kciuki kochana!!! :-D

A ja na 14 idę znowu do szkoły rodzenia! Tylko najgorzej ze nie mam w co się ubrać (znaczy luźne spodnie) Bo oczywiście mało inteligentnie wszytko poprałam.... :confused2:

reklama
Martuś świetna wiadomość :) gratuluję Ci z całego serduszka kochana :*

Kurczę, dawno mnie tu nie było, ale niestety czasu nie mam, a w pracy zapierdziel. Postaram się was nadrobić :) buziaki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry