Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie wlasnie na nim wczoraj wyszla rozowa II kreseczka, potwierdze w srode betka czy sie mylila i dam znac:-)I jeszcze jedno pytanko, używała któraś z Was testu Nordtest? bo muszę uzupełnić apteczkę domową a widziałam, że jest promocja na te testy
narazie sie nie przejmuj, moze jeszcze za wczesnie...albo jak bedzie cie ciekawosc zzerac idz na betke...jakby nie bylo ja 3mam &&&&&&&&:-)Hej!
Poranny test jest negatywny, ale @ nadal brak
ja tylko domierzam czas , a nie daj boże coś się między jedną a drugą wizytą u mnie dzieje to przezywam jak nie wiem, czy aby wszystko jest oki, ja już pisałam jak bym miaął w bomu taką maszyne to bym z tym usg chodzial przypiętmy i non stop oglądałbym dzidziusia.:-) Nas zczęście mąż moją obsesję trzyma w ryzach więc nie zbzikuję
Hello dziewojsze
Wczoraj bylam u ginka i potwierdził ciążewidziałam 3,6 mm kropeczkę na USG ;p (podobno to 3 tydz -licząc sam czas od zaplodnienia)
Potwierdził też grzybka. Biore nostalgyne 1x1. Clotrimazol tylko delikatnie smarować na zewnątrz. Powiedział,że za 2 tyg będziemy sprawdzać czy serducho bije.. trochę zaczełam się denerwować.. myślałam,że to pewne że zacznie bić
..
Niech zabije jak dzwon dla mamusi :-)
martOocha wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas
Ael a ty jeszcze nierozpakowana, kiedy do szpitala?
Wiecie co, a ze mną coś jest nie tak, ostatnio kilka osób w przeciągu weekendu powiedziało mi, że schudłam a zaledwie w zeszłym tyg się ważyłam i było ok, ale wskoczyłam na wagę a tam 3 kg mniej w tydz, to chyba cosik nie tak nie?
I jeszcze jedno pytanko, używała któraś z Was testu Nordtest? bo muszę uzupełnić apteczkę domową a widziałam, że jest promocja na te testy
Co do testów nie pomogę, bo ja nawet nie pamietam jakich ja używałam...Hej!
Poranny test jest negatywny, ale @ nadal brak
czesc dziewczyny!! ja juz po wizycie i słyszałam bicie serduszka mojego skarbka!!!!!!!!!!! jejuuu tak sie denerwowalam to wizyta czy wszystko bedzie w porządku, tyle sie naczytałam o pustych jajach plodowych :-( ale serce jest, bije jak dzwon :-) i wg usg to 6 tydzien i 1 dzień:-) kolejna wizyte mam za 2 tygodnie. jestem szczesliwa i troche spokojniejsza
Martocha jeszcze raz gratulacje:-)
Nieziemskie uczucie widzieć bijące serduszko co? 
mnie wlasnie na nim wczoraj wyszla rozowa II kreseczka, potwierdze w srode betka czy sie mylila i dam znac:-)
narazie sie nie przejmuj, moze jeszcze za wczesnie...albo jak bedzie cie ciekawosc zzerac idz na betke...jakby nie bylo ja 3mam &&&&&&&&:-)
Martocha...super, gratuluje!! bedzie dobrze i serduszko na pewno niedlugo uslyszysz, nic sie nie martw!:-)
no dziewczyny, ja dzis wyjezdzam do wwki edukowac sie dalej, w srode pojde z rana na bete, dzwonilam juz do labolatorium w wwie i babka powiedziala ze na wyniki czeka sie ok 1,5h i TO ROZUMIEM...napisze Atankowi eska co wyszlo a ona przekaze dalej...chcialabym juz wiedziec. takze zaciskac mi mocno kciuki i wierzyc!!:-)