reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to juz kupione ;-) teraz czekam na kontakt w sprawie kosztow przesylki ;-) bo dla dzidzi mojej tez kupiłam i przelewik i czekamy a potem ci wysle ;-)

dobranoc kochana Ael;-):-*

Ostatnia edycja:
Hello dziewojsze :)
Wczoraj bylam u ginka i potwierdził ciąże:) widziałam 3,6 mm kropeczkę na USG ;p (podobno to 3 tydz -licząc sam czas od zaplodnienia)
Potwierdził też grzybka :cool:. Biore nostalgyne 1x1. Clotrimazol tylko delikatnie smarować na zewnątrz. Powiedział,że za 2 tyg będziemy sprawdzać czy serducho bije.. trochę zaczełam się denerwować.. myślałam,że to pewne że zacznie bić :crazy:..
Niech zabije jak dzwon dla mamusi :-)

martOocha wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas:tak:
Ael a ty jeszcze nierozpakowana, kiedy do szpitala?
Wiecie co, a ze mną coś jest nie tak, ostatnio kilka osób w przeciągu weekendu powiedziało mi, że schudłam a zaledwie w zeszłym tyg się ważyłam i było ok, ale wskoczyłam na wagę a tam 3 kg mniej w tydz, to chyba cosik nie tak nie?
I jeszcze jedno pytanko, używała któraś z Was testu Nordtest? bo muszę uzupełnić apteczkę domową a widziałam, że jest promocja na te testy

martocha: no to super , ciąża jest , a gin może źle się wyraził i cię zdenerwował, na mojej pierwszej wizycie gin też mnie wk... jakoś tak dziwnie mówił i ogólnie był do dupy więc poszłam do innego i teraz jestem zadowolona , także może zastanów się nad zmianą gina

magda: po co ty mu sprzątasz, powinnaś go zagonic do roboty, mógłby chociaż za to sprzatnie poprzymilać się do ciebie :)) bo ostatnio pisałaś ze prawie celibat masz :-)

Ael: jak tam mała się masz już może twój Pablo poród w domu przyjmuje :tak:,

danao:masz jakieś wieści bo się niecierpliwie, ale wspieram cie i dpoinguję no i zaklinam@ zeby się nie pojawił

czesc dziewczyny!! ja juz po wizycie i słyszałam bicie serduszka mojego skarbka!!!!!!!!!!! jejuuu tak sie denerwowalam to wizyta czy wszystko bedzie w porządku, tyle sie naczytałam o pustych jajach plodowych :-( ale serce jest, bije jak dzwon :-) i wg usg to 6 tydzien i 1 dzień:-) kolejna wizyte mam za 2 tygodnie. jestem szczesliwa i troche spokojniejsza
Martocha jeszcze raz gratulacje:-)

reklama
Dzień doberek :)

martoszka super masz potwierdzenie, grzybka się pozbędziesz. A kochana tymi słowami się nie przejmuj po prostu za jakieś dwa tygodnie sprawdzi czy wszystko ok i serduszko bije jak należy. Sama miałam stresa zanim poszłam ostatnio w tym samym celu. I to nie pierwszy stres lekki przed tobą :-D jak się uspokoiłam tym to teraz przed genetycznym też momentami człowiek się zastanawia czy wszystko w porządku będzie. Zobaczysz wszystko będzie super :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry