reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael to fakt... też tak może być... wkurza mnie tylko gadanie mojej mamy która jak jej opowiadam o zachowaniu małego przeżywa i "kraczę" że mały będzie taki rychliwy po porodzie i będzie mi wył bez przerwy... Dzisiaj jej opowiedziałam jak to miałam zły sen i aż mnie wybudził w nocy a mały w tym czasie strasznie nerwowo się kręcił i kopał... Przeżywał moje zdenerwowanie snem. I też uslyszałam jak to Konrad w nocy spać nie będzie...

Co do leżenia nie martwię się samym leżeniem, laptop na kołdre i moge leżeć :-D bardzo mnie przeraża nasilanie się bólu który już pare razy był tak silny ze mąż niósł mnie do łazienki żebym mogła zrobić siku... odbiera normalnie całą nogę...

Tyle ze ten ból to nie wina ciąży... a mojego zaniedbania... olałam ten ból wcześniej, bo byłam przekonana ze skręciłam, bądź zbiłam biodro...

reklama
Pyscku fakt faktem mojemu wybaczam (CUD!) bo gra w moje ulubione Call of Duty XD, ja sama popylałam w całą tą grę w kilka godzin, a ten chodził zły bo mi lepiej wychodziło niż jemu XD

Fifcia, mamusia to na razie niech sobie kraczę. Ty wpuszczaj to jednym uchem wypuszczaj drugim na razie. Chyba lepiej by dziecko było żywotne, otwarte na świat nic było introwertykiem. Ja jestem takiego zdania. Poza tym nie wiemy do końca na ile zachowanie dziecka w brzuszku zostanie po porodzie. Wszystko się może zmienić.
A z bólem, jak mówiłam, patrz z innej strony na to. Jak nawet Cię złapią silne to skurcze przy porodzie już nie będą takie straszne. Możesz powoli się przyzwyczajać :-)

Ostatnia edycja:
Aelku ale przy takich specach trzeba się wyprowadzić z domku na 1-2 dni a poza tym ja mieszkam na zadupiu, blisko pół i obawiam się, że to się będzie wracać a tacy specjaliście mają też niestety swoje ceny...

Madziu a czytałaś po internecie jak się pozbyć myszy? Bo jak myszy wracają to musi być jakiś powód ku temu.
Popatrz na tą stronę, nie wiem czy ją czytałaś Jak pozbyć się z domu myszy - Wikicomo
Gdzieś czytałam, że nic nie pomagały ani trutki (ale najlepiej by nie było trucizn w domu) ani pułapki tylko kot :-)
Są te jakieś proszki na myszy co się rozsypuje po kątach. Tu jeszcze masz taką stronę ZadajPytanie.pl - Dom i Ogród - Utrzymanie domu - Jak humanitarnie pozbyć się myszy z domu?

Ufff na szczęście nie znalazłaś Atanku tego co chcę Ci kupić :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry