reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a dobrze ze poruszacie temat lewatywki, a w domu samemu się nie robi przed wyjazdem do szpitala ? Ja poprostu chciał mmojego nastraszyć i przygotować na każą najgorszą mozliwośc i nic go nie obrzydza więc jestem pewna ze nie ucieknie w trakcie, potrzebowałam tej pewności :-D

Dzień doberek ;)
Chociaż dla kogo dobry to dobry ale mniejsza z tym.
I znowu się zaczęło nadrabianie was :-p skrobiecie jak głupie hehe a potem ja biedna siedzę i czytam i czytam i czytam i skończyć nie mogę ;-)

dziewczyny zjadłam dopiero bułkę z pyszną konserwą jakaś gulasz w sosie własnym, do tego parę ogórków kiszonych, i popiłam kwasem z tych że ogórków, po czym opierdzieliłam grephefruta i mandarynki, a teraz zagryzam snikersem ,a mam chęc na cos jeszcze ale nie wiem co

danao: jakaś dziwna przychodnia lub kobieta niedoinformowana siedziała pod telefonem , no ale ważne że cos robisz a nie sie zastanawiasz, mze uda sie gdzies zrobic ta bete

sil: nie mam pojęcia, tak sobie wymyśliłaam, wycha na opakowaniu jest instrukcja obsługi co i jak :-D:crazy:

Taa kobieta ma odzdzwonić jak się doinformuje:PDowiedziała się, jest. Ale też rano. Tyle, ze wyniki są nastepnego dnia. Ale jeden dzien to już nie tak długo. I cena tylko 14 zeta

Ostatnia edycja:
reklama
sil: to ja już niec nie pisze ,bo ja sobie wyobraziłam ze to jakiś specjalny sprzęt :-) no tak głupia jestem hihih

danao: o to czekaj, może w encyklopedii raczej wikipedi poczyta i oddzwoni :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry