Klari
Fanka BB :)
Silmiriel a bo moja uczelnia zaczyna w bola lecieć a nie mam zamiaru za mandaty płacić, które przez nich dostałam bo legitymacji nie mogli wydać wcześniej bo im się system zepsuł czy coś takiego a teraz nie chcą mi wydać bo za ubezpieczenie nie zapłaciła ale pieniądze za legitymację i indeks już wpłaciłam.. ehh szkoda gadać..
u mnie na betke trzeba czekac tydzien a prywatnie nie robia,co za obled
a jak sa takie kobiety, ktore biora leki, ktorych nie mozna brac w ciazy i musze szybko wiedziec czy odstawic czy niea tu tydzien trzeba czekac...nie...ostatnio wlasnie poczulam sie jak go.wno. dobrze, ze mam jeszcze kontakt z wwa tam, 1.5h i wyniki do odebrania, mysle, ze jak sie ich ublaga to i szybciej...jakby nie bylo to jakas masakra
, wiem że przy porodzie to sie zagląda wszędzie ale , no nie wiem mam czas to zobaczymy
tylko cos wspomnieli ze wode z cytryna mam wziasc ile tej wody nie spytałam... a pomiedzy mam jeszcze wizyte u endokrynologa ...a potem na 14 do pracy super nie ;-)
słyszałam jednak ze podczas porodu jak cię tak mocno boli to jest ci wszytko jedno co gdzie i jak ci zaglądają...