reklama

Starania po raz pierwszy :)

super gratuluje pisz czy mialas jakies objawy i w ktorych dniach cyklu

Pewnie ze cie pamietamy moze ty mi pomozesz bol owulacyjny czyjesz zazwyczaj przed czy po owulce/ super kolejna fasola nie opuszczaj nas teraz

Ostatnia edycja:
reklama
tutaj macie dostęp do mojego wykresu SkarbMamy - paulina8820
a więc tak pierwszym objawem jaki był tylko to zaraz po zapłodnieniu dostałam takiego trądziku jak nigdy. A później to tylko strasznie mnie brzuch bolał jak przed @ i to tydzień przed okresem aż do teraz mnie boli i mam wrażenie że zaraz dostanę okres mam nadzieję że nie no a temperatura po zapłodnieniu zwariowała 23 dc a 9 d fazy lutealnej był spadek prawdopodobnie zagnieżdżenie noi później rosła do góry dzisiaj spadła o 0,1 stopień ale test i tak wyszedł pozytywny A i owulację miałam 15 dc jak jeszcze o czymś zapomniałam to pytajcie

ból owulacyjny czułam w skoku temp ale owulacja najprawdopodobniej jest przed bólem tak wyczytałam :)

Ostatnia edycja:
Paulina ja pamietam i gratuluje kochana, ile sie staralas?

Dopiero co odeszłas odpocząc i wracasz z testem w ręku, co za dobra taktyka :)
Bolą Cie piersi?

Ostatnia edycja:
może to jest metoda ja myślałam że w tym cyklu to na pewno się nie uda i dalej się czuje jak przed @ ale dwie krechy są jak byk :) a piersi różnie bardziej mnie sutki swędzą a piersi raz na jakiś czas a to był nasz 4 miesiąc starań i na luzaku bez presji :)
kwiatuszekq20 nie widzę twojego wykresu

Paulina to tak jak ja 4 cykl. Pytam o piersi bo mnie sutki bola od owu, teraz juz mniej, ale sa bardzo wrazliwe nadal i jak sie sutki dotknie to bola.
W kazdym razie gratuluje z całego serca. Kiedy planujesz 1 wizyte?

no u mnie właśnie tylko sutki swędziały także trzyma kciukasy
no właśnie dostałam się do mojego lekarza dopiero na 25 stycznia i się zastanawiam czy to nie za późno
a ty BigChild chyba widziałam twoje wykresy na skarb mamy o ile dobrze pamiętam ?

kwiatuszekq20 wygląda na to że 14 dc była owulka seksik też był gdzie trzeba kciuki mocno teraz zaciśnięte i fluidy przesyłam :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry