reklama

Starania po raz pierwszy :)

no ja mam termin prywatnie za 2 tygodnie i tak mnie wepchała pielęgniarka bo dopiero za 1 miesiąc byłby wolny ale dobry lekarz jak się będe źle czuła to pójde wcześniej do innego ale narazie nic mi nie dolega w sumie to mało ciążowo się czuje teraz się właśnie zastanawiam co zrobić z pracą , pracuje w dużej firmie i teraz nie dostałam aneksu na cały etat i mam umowę na pół etatu więc pieniążki będą małe z chorobowego tak się zastanawiam czy może nie pójść do brygadzistki i zapytać czy coś by się nie dało zrobić żebym dostała aneks wtedy mogłabym spokojnie iść na chorobowe myślicie że warto próbować ?

dotka85 dobrze odczytałaś :) wyszła blada różowa kreseczka :)

reklama
To lily czas zakopac topor wojenny i wybzykac sie na zgode :)

Paulina jak masz w porzadku szefostwo to idz i pogadaj. A co do chorobowego to w ciazy jest 100% platne wiec bedziesz miala takie pieniazki jak teraz, czy zle zrozumialam?

no właśnie nie jestem pewna z tego co wiem to jeżeli mam teraz na pół etatu to będę dostawała połowę tego co przez ostatnie 12 miesięcy a to wcale dużo nie będzie a szefostwa to ja nigdy nie widziałam za duża firma jedynie mogę się zdać na dobrą wolę i chęć czegoś załatwienia oraz pokombinowania przez brygadzistkę :)

NOOOO, ja też czekam na fluidki:) bo jakoś to wszytsko czarno widzę. Jak sobie czytam te wszytskie fora, i tutaj i na bocienie, i widzę te wszytskie przypadki, ludzie się latami leczą, to sobie od razu myslę że i mnie to spotkało... i że ja też będę tym pechowym przypadkiem, który będzie tak długo na tą upragnioną dzidzię czekał....

aaaach, muszę się walnąć w głowę :-p

Aelreda testy owu duzo mowia, dla mnie sa super, bo ja nie zawsze jestem pewna owulki. a Ty mierzysz tempke albo cos?

Lily masz racje walnij sie w głowe :) Skoncz tak myslec, jestes młoda, zdrowa i płodna :)

reklama
BigChild, a jakie testy kupujesz? może i ja się nad tym zastanowię.... bo tak sobie czytałam, i zauważyłam, że wielu mężczyznom plemniczki żyją tylko 24 h, więc najlepiej byłoby trafić w ten dzień...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry