reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja narazie swojego nuie chce stresowac.. Hehe.. Do gina zawsze ze mna chodzi, ale zostaje w poczekalni. Tak chce, a ja nie naciskam. ;) ogolnie, nie mam na co narzekac.

Jezuuu.. Jak to serio jest tak samo jak z kumulacja to po ptokach... Juz pisalam, nigdy nic nie wygralam, nie wylosowala, nawet aukcje na allegro zawsze mi ktos przebija... I jak to samo bedzie z dzieckiem, to niestety

nie w tym zyciu!!!!!

reklama
Lillly tez uwazam ze moj nie chce tak jak ja. Ale wiem ze chce tylko nie napala sie ze to ma byc tu i teraz.
Oprócz checi ma tez watpliwosci, ale wiem ze chce, nam juz jest pusto tylko w dwojke.
Ale wiem ze dla niego zwariowane laski typu Lejdis "czekam na ciebie ja i moja owulka" to desperacja. Wiec jak ja mam owulke to mu nawet o tym nie mowie, kochamy sie caly miesiac, w trakcie owulki staram sie to zintensyfikowac i tyle. On chyba sam nie wie jak to sie dzieje i jak :)

dokladnie jak moj tylko on wie dokladnie kiedy mam płodne

Miałam wam pisać, "że jak ktoś ma pecha to i palca w dupie złamie" jak to mawia Górski z kabaretu...i podczas myślenia o tym i jedzeniu babeczki olśniło mnie!
Ja ze swoim jesteśmy kabaretożercami, uwielbiamy oglądać kabarety. Przypomniało mi się o tym, że zawsze gdyśmy oglądali byliśmy totalnie odprężeni, weseli i wyluzowani. I to jest właśnie to, co może nam pomóc podczas starań! aaa już się nie mogę doczekać następnego miesiąca....tfu, tzn nie będę czekać na następny miesiąc!!! :D :D :D :D :D

z ta kumulacją to racja :D chybił trafił... więc i mnie czeka marna przyszłość, bo jedyne co w życiu wygrałam to nagroda pocieszenia w mini playback show jak byłam mała :P ale to nie była kwestia losu, tylko tego, że słabo śpiewałam :-p

Lillly tez uwazam ze moj nie chce tak jak ja. Ale wiem ze chce tylko nie napala sie ze to ma byc tu i teraz.
Oprócz checi ma tez watpliwosci, ale wiem ze chce, nam juz jest pusto tylko w dwojke.
Ale wiem ze dla niego zwariowane laski typu Lejdis "czekam na ciebie ja i moja owulka" to desperacja. Wiec jak ja mam owulke to mu nawet o tym nie mowie, kochamy sie caly miesiac, w trakcie owulki staram sie to zintensyfikowac i tyle. On chyba sam nie wie jak to sie dzieje i jak :)
ja robie dokladnie to samo, juz to pisalam wyzej

reklama
Nadrabiam Was od 437 strony i z każdym postem czułam że zaraz przczytam o dwóch kreseczkach ale nie spodziewałam sie że dwie kreseczki beda nalezec do Pauliny:)
Kochan wielkie gratulacje i witam wśród ciężarówek- spokojnych 9 mieisecy Ci życze.
Jesli masz jakies pytania dotyczace pierwszych tygodni to pytaj :) z doswiadczenia 10-tygodniowej ciezarnej moge odpowiedziec :)

28dni a co sadzisz o tym

kwiatuszeq- zerknełam na twój wykres. Jednoznacznie chyba nie mozna jeszcze stwoerdzic czy owulka już była ale jak już to obstwaiałbym 14 dc. widze ze serduszka byly wiec chyba nie masz sie o co martwić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry