Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej już jestem po wizycie i w sumie nic się nie dowiedziałam prócz tego że mam czekać bo nic nie może stwierdzić jest za wcześnie a jak powiedziałam o testach to powiedział że wcale nie dają 100% pewności i w każdej chwili mogę dostać okres a jak nie dostanę to za 2 tygodnie mam się ponownie zgłosić zbadał i zrobił cytologie noi tyle musze czekać
mam nadzieję że się nic nie dzieję staram się dużo odpoczywać tylko że mam tyle energi że nie che mi się nawet leżeć a dzisiaj trzeba iść do pracy a suwaczek dam jak już będę po tej drugiej wizycie bo strasznie się boję i tylko wy o tym wiecie bo nie chce już męża obciążać i tak się zamartwia biedaczek o mnie
a mężuś ucieszony chodzi i głaszcze brzuszek i już wymyśla co kupi maleństwu muszę go trochę uspokajać z tym żeby się tak nie nakręcał ale najbardziej zadowolony to jest z seksu mówi że tak ciasno to jeszcze nigdy tam nie było jednym słowem zachwyt
umówiłam się prywatnie na wtorek do ginekologa jeżeli nie dostanę okresu oczywiście mam nadzieję że będzie umiał mi coś więcej powiedzieć
no bo na kase chorych to nieraz tez nie ma co ja tez chodze prywatnie i moja gin jest wspaniala posiweca mi tyle czasu ile chce i odpowiada mi na wszystko