Aelreda
Fanka BB :)
Aelreda to ekstra ze pmsa brak. Testowalas juz chyba co nie? Tyle dni przed @?
Testowałam dwa razy, niestety negatyw. Poprzedni mój okres był taki sam, zero objawów, zero bólów, po prostu niczego na dodatek opóźniony, ale mimo że wyglądaj jak plamienie był okresem :/
@ powiniem wystąpić między 17 a 20 stycznia. Jedynie piersi po owulce przestały być wrażliwe a teraz na powrót są bardziej bolesne. Tak poza tym nic a nic .
, ta jakby trochę mnie pobolewa podbrzusze... Mam nadzieję, że to pms i że pierwsza @ po odstawieniu tabletek jednak przyjdzie...:-) Spodziewam się 17 (pon) lub parę dni później, jeśli się cykl mi przedłuży (oby nie za bardzo!)- więc dziewczyny,trzymajcie kciuki, żeby @ przyszła!!!
słuchajcie! Pisałam jakiś czas temu że chyba zrobię test bo mimo @ mam jakieś takie objawy dziwne... nie zrobiłam go jednak, tylko kupiłam na allegro testy ovu. Pare postów temu pytałam kiedy zacząć je stosować. Z testami ovu przyszły też testy ciążowe i dziś rano zrobiłam jeden (zaniepokojona tym ze sikam co chwile i bólami podbrzusza jak na okres) i.... WYSZYŁY II KRESKI :O jedna widoczna pod światło - ale jest! Mąż też ją widzi.