Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
staramy się o dzieciątko w sumie sama nie wiem od kiedy dokładnie. ja od maja zaczęłam brać kwas foliowy na wyraźne wskazanie mojego lekarza. przestaliśmy też się zabezpieczać. przytulanko było regularnie, a ciąży brak. nie nazwałabym tego staraniem, bo nie prowadziłam monitoringu temperatur ani nic z tych rzeczy. nie czekałam specjalnie na dzien @- po prostu zawsze przychodziła w terminie i nie pomyślalam, że mogłabym zajść. jeden miesiąc monitorowałam temperaturę- owulacji nie było. kolejny używałam testów- owulacji nie było. jeszcze następny znów testy- w 18 dc pojawiły się dwie krechy, więc nie traciłam nadziei. wierzyłam, że się cos zadziało- wmówilam sobie nawet wszystkie objawy ciążowe po to by 28dc zobaczyć jedną kreche na teście ciążowym. cykle mam 33 dni, brak jednego jajnika i z opini mojego gina- owulację 3-4 razy w roku :-
. prolaktyna w połowie.

zaliczyć cały semestr i w miarę napisać pracę licencjacką a ja sobie bimbam!!