Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a ja uważam, że jej po prostu żal tyłek ściska bo ona z moim bratem mieszkania nie mogą skończyć więc nie mogą sobie pozwolić na kupowanie wyprawki. A poza tym jak ktoś mówi do swojego 2-letniego syna "Ty idioto" to mi to już wszystko mówi o człowiekuAel super figurka u mnie jeszcze całkiem brzuszko nie zeszło ale to z opuchnięcia bo mam problemy z rana po cc. Na środkowym szwie mi se otworzyło (podejrzewam że przez karmienie na siedząco) i teraz ropa sie zebrała dookoła cięcia więc taki drugi brzuszek poniżej się zrobił, no ale biorę antybiotyki więc mam nadzieję że szybko zejdzieNo jak któraś doczekała, to się doczekała. Corel mi jeszcze odmówił posługi więc musiałam restartować drania. No ale się udało
Zobacz załącznik 408165
Czyli jak było, jak jest i co z brzucha wylazło![]()
ma_g ja w samorządowce, ale nie wiem czy mi 13 i premie liczą - nie mam pojęcia jak to wychodzi. tak czy siak na bank więcej nie dostanę.Fasolka no to współczuje, ja wychodzę na macierzyńskim o 300zł więcej niż jak chodziłam do pracy bo pensję miałam stałą a że pracuje w państwówce to wszystkie premie i 13 też wliczają mi w tą srednią i dlatego ja od razu szłam na zwolnienie bo wiedziałam, że nie dość, że nie będę się musiała wkurzać to jeszcze finansowo lepiej an tym wyjdę