• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia dokładnie... ;-) to nie nasza wina :-p

A ja nie mam kompletnie weny do gotowania w tym tygodniu :/ wczoraj poszłam na łatwiznę bo miałam jeszcze rosołek z niedzieli i na drugie danie ugotowałam kupne pierogi a dziś chyba znów nie będę się wysilać i ugotuję ziemniaczki z jajkiem sadzonym a do tego fasolka szparagowa...

Mag to może tak zrób... jedź na jakiś czas. Dasz sobie czas na odpoczynek a przy okazji dasz swojemu facetowi czas na zastanowienie się nad wszystkim bo sama pisałaś wcześniej, że w weekend nie było ciekawie... pojedziesz bez żadnych złości i kłótni, po prostu zrobisz sobie wakacje i powiesz mu, że dajesz mu przy okazji czas żeby się na wszystkim zastanowił ale nie robisz mu tego na złość.

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam całą patelnie podudzi, i jak dzisiaj nie zjemy wszystkich to jutro zrobię z nich potrawkę z groszkiem i marchewką w sosie śmietanowym do ziemniaków, mam jeszcze kapuśniaczek, i mam chęć na krokiet odkąd neciuszka robiła, tylko tak mi się nie chce ich robić że szok.
W niedziele teście do nas przychodza na obiad to będę robiła żeberka, bo to mi zawsze wychodzi dobrze :-)więc się nie ośmieszę.
A tak to mam ochotę na ziemniaczki z kefirkiem i cebulką

magda: a co robisz z tą fasolką? samą tak dajesz czy coś robisz

i tak co raz bardziej sie wacham tylko jak mu o tym mowilam to on stwierdzil ze chce uciec:crazy::wściekła/y: i o to cala wielka afera:angry::angry: a ja chyba tez potrzebuje kontaktu z moimi znajomymi rodzina (siostry brat itp) a takie siedzenie w domu i tylko obowiazki domowe czasem kumpele wleca na kawe mnie nudzi :baffled: nie wim moze to moje jakies hormonki

Mag nie ważne czym to jest spowodowane, ważne, że czujesz, że tego właśnie Ci potrzeba ;-) porozmawiaj z nim na spokojnie, że tu nie chodzi o to,żeby go ukarać czy żeby uciec od problemów ale że dawno się nie widziałaś z rodziną i potrzebujesz tego kontaktu akurat teraz.

ja i to bez ciazy ciagle gadam mojemu ze mnie nie tyli a on przeciez ciagle tule
no tzn jesli nie wyrosna zadne bakterie
skierowanie juz zalatwione moze jutro mi sie uda zaniesc przed wyjazdem a jak nie to pojade w czwartek rano

a moja psina to kradnie skarpetki jak tylko szpara w szufladzie otworzy dziubkiem i pozniej ucieka zeby ja gonic diabel

magdalena: aaaa juz sobie przypominam ,tato mój robiła z cebulką octem, sól i pieprz fasolkę , tylko musiała być doberze schłodzona, uuuu zjadłabym mniam mniam

magenta:
no to normalne że sie chce posiedzieć , pogadać tak w czery oczy z kimś bliskim, a to że ich nie widujesz często to nasila tęsknotę, może pdobrze by ci zrobiło przyjechać , nacieszyć się od razu być odżyła :-)

reklama
dzis postaram sie mu to wytlumaczyc moze cos do niego dotrze bo ma ciezki charakter. Nie boje sie rozmawiac o problemach i nie chce uciec od nich ale potrzebuje jakiegos odpoczynku od wszystkiego :sorry: eehhh i wlasnie wpadlam co zrobic na obiad potrawke :):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry