ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No to u mnie w cenie jest usg brzuszne, usg dowcipne jeśli jest potrzebne (miałam robione na początku do 14 tygodnia co wizytę) no i ewentualny przegląd podwozie, czego też mi nie robił od początku ciąży co strasznie mnie denerwuje
już pisałam o tym z dziewczynami na wystaranym i muszę własnie poruszyć z gin tą kwestię na następnej wizycie, bo wydaję mi się, ze w takim okresie ciąży jak ja jestem to powinien już kontrolować w jakiś sposób szyjkę macicy i ewentualne rozwarcie... a na usg brzusznym raczej tego nie zobaczy.
Idę sprzątać korytarz póki mam wenę bo dziadek obijał folią poddasze bo będzie ocieplał i takiego syfu mi narobił przed drzwiami, że aż wychodzić z domu się nie chce żeby tego nie oglądać
Lamia ja mam akurat szkołę rodzenia darmową ale właśnie przy tym szpitalu, w którym mój gin jest ordynatorem... za to paliwo będzie mnie kosztować bo to dość daleko...
Fifcia no ja na szczęście wyprawkę już mam więc już mam to za sobą ale tez muszę powiedzieć, że nie odczułam bardzo mocno tych wydatków bo rozłożyłam sobie po troszku co miesiąc...
Ah.... idę bo nigdy się nie zbiorę
już pisałam o tym z dziewczynami na wystaranym i muszę własnie poruszyć z gin tą kwestię na następnej wizycie, bo wydaję mi się, ze w takim okresie ciąży jak ja jestem to powinien już kontrolować w jakiś sposób szyjkę macicy i ewentualne rozwarcie... a na usg brzusznym raczej tego nie zobaczy. Idę sprzątać korytarz póki mam wenę bo dziadek obijał folią poddasze bo będzie ocieplał i takiego syfu mi narobił przed drzwiami, że aż wychodzić z domu się nie chce żeby tego nie oglądać

Lamia ja mam akurat szkołę rodzenia darmową ale właśnie przy tym szpitalu, w którym mój gin jest ordynatorem... za to paliwo będzie mnie kosztować bo to dość daleko...
Fifcia no ja na szczęście wyprawkę już mam więc już mam to za sobą ale tez muszę powiedzieć, że nie odczułam bardzo mocno tych wydatków bo rozłożyłam sobie po troszku co miesiąc...
Ah.... idę bo nigdy się nie zbiorę
Ostatnia edycja:
Teraz na łóżeczko i pościel poluję no i mam już przewijak upatrzony . Wanienkę i kosmetyki dostane w szpitalu.