• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to zakupy zrobione w koncu ja mam dosyc swojej pogody u nas zimno mrozno ciemno rano ciemno caly dzien nie dziwie sie ze szwedzi ciagle maja depresje ide sobie do sklepu a tu na ulicy juz ozdoby choinkowe na dworze porozwieszane dzwonki oswietlone ladnie ehh i spelnilo sie prawie marzenie sylwestrowe J chcial zebym na nastepny rok byla z naszym bobasem a wyjdzie ze za dwa lata bedzie na rekach hehe l

reklama
Magdalena, nie korciło mnie. Nawet powiedziałam mojemu lekarzowi, żeby sobie podejrzał, a ja odwróciłam głowę

Co do ciąży i płaczu... mój gada przez sen... no i kiedyś coś było, że gada, a ja do niego, żeby mnie przytulił, on, że nie i się odwrócił plecami, a ja w ryk... i nie kapłam się, że on śpi.... poryczałam i poszłam spać. Oczywiśćie rano nic nie pamiętał...

Mój pies ma piłkę, która piszczy... i już wszędzie mu ją chowamy, bo jak nie to Nika staje obok człowieka, piszczy tą piłką, a jak jej się nie rzuci to trąca w kolano... mocno to robi... terrorystka mała :P A na polu się jej nie chce ganiać za piłką, bo zimno w ogon

Mag, wyjaśnij mu, bo jak potrzebujesz to nie ma zmiłuj...

Lamia, my za szkołę daliśmy 400 zł

Miq, przyślij słońce

Tak mówicie o tym badaniu na samolocie, ja się krępuję, ale cieszę się, ze mi robi, bo mi od razu sprawdza ph i jak miałam grzybka, to od razu zareagował. Czuję się bezpieczniej, że mi zawsze robi przegląd.

sil a jak sie czujesz??? powiem mu i dzisiaj i bede czekac na rezultaty hehe:sorry: ale czuje ze musze odpoczac i tyle moze to glupie ale przerasta mnie siedzenie w domu caly czas wczesniej byla praca zawsze jakis ruch towarzysto gdzies sie ruszalo a teraz nie bede sama lazic ciagle po sklepach bo jakos nie chce mi sie i tak bede musiala leciec na badania krwi itp usg i ginka odwiedzic :tak:

Mag, doskonale Cię rozumiem, bo ja ciągle w 4 ścianach. Każde wyjście, nawet do miasta po chleb to wydarzenie!
A ja chcę już urodzić, jestem zmęczona, niewyspana, bo mnie bolą biodra, puchnę... Przytyłam niemiłosiernie przez to też... No i jeszcze gardzioł mnie boli. Ale jakoś nic nie zapowiada rozpakowanie. Za tydzień mam wizytę to się dowiem co i jak

dokladnie tylko od tego wyjscia z domu i zwyklych zakupow trzeba sie zbierac godzinami ja tak mam:-( a czasem jak mowi mojemu zeby zabral mnie na spacer mowi ze jest zmeczony faktem jest duzo pracuje fizycznie i nie moze zrozumiec ze ja tez chce sie gdzies ruszyc on sobie wyskoczy do kumpli na piwo pogada a ja mam dwie kolezanki ktore juz maja dzieci albo pracuja wiec nie mam rozrywki zaduzej telewizja komputer sprzatanie ile mozna :zawstydzona/y:ahh ale wam tu dzisiaj marudze :zawstydzona/y:

ja juz tez bym chciala urodzic w koncu bym miala zajecie dziecko spacerki itp

Mag uwierz mi, że dopiero zaczniesz marudzić :-p ja teraz dopiero czuje co to znaczy ciąża :eek: chodzenie sprawia mi taki ból, że szkoda gadać, przewracanie się w nocy to jest katorga nie wspominając już o tym, że samo spanie to też nic przyjemnego! Jedyne co miłe w ciązy to ruchy mojego maleństwa o ile nie kopie po jajnikach... :-p

a wiecie ile kosztuje szkoła rodzenia ?
Ja chodzę do mojego gina raz do szpitala na nfz a raz prywatnie, ale za to że ostatnio mnie olał będę już do niego chodzila tylko do szpitala, a dla pewności pójdę do innego gina prywatnie o,

Jesli chodzi o szkołę rodzenia, to u nas jest jedna bezpłatna dla zameldowanych w mieście (czyt. Kalisz) miasto to finansuje. Może u Was też coś takiego jest trzeba popytać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry