Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ooo lubie ksiazki o niemoralnych rzeczach sa sa sa
Wogole moj byl u rodzicow i dzwoni do mnie ze nie umial sie powstrzymac zeby rodzicom o fasoli nie powiedziec. Ale dal rade. Chyba jutro pojedziemy do nich
Ja lubię książki fantasy )) do tego Coben, Masterton(kiedyś więcej jego czytałam, ale dalej lubię), Grzesiuk(jego to kocham!!) i czasami jakieś takie babskie też sobie poczytam, 'kwiat pustyni' itd ale ja raczej chłopackie książki czytam
AAaaaaaaaaaaa i do tego jestem uzależniona od gier komputerowych ale nie mówcie nikomu do 9 nad ranem potrafie grać i potem taka nieogarnięta na zajęcia idę na 10 ... się wygadałam hehe
A ja nie widzialam tesciora gdzie on jest? ;-)
Tez ogladam leśną góre
Dobra udało mi sie zblututowac mojego testa, jak cos zobaczycie, jestescie wielkie.
Aha i FFFFFFFLLLLLLLLLUUUUUUIIIIIIIIDDDDDDKKKKKKIIIIIII na rece Wasze!!
haha sorki bylam w Lesnej Gorze tescik widze ze wrzucilas Jaga tosz Ty jestes nalogowcem ja kiedys wiecej greamal jak mialam komputer Amige to wtedy mialam pelno gier haha to byly czasy