reklama
magenta :)
Fanka BB :)
kochana ja tez duzo siusiam moze to przez te wszystkie uciski itp powieksza sie macica itp w nocy potrafie isc 3-4 razy siuku a przed zasnieciem chodze co 5 minut
co mnie mega drazni

zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja ostatnie siku robię około 24, a później już do rana nie idę, tylko rano nie mogę spać na prawym boku, bo mnie macica na pęcherz uwiera i mnie aż boli. No i mam problem z wysikaniem się rano, trwa to i trwa, a gimnastyka przy tym, prawie akrobacje.
S
Silmiriel
Gość
Mag i Fasolka, spokojnie, doczekacie się, postarajcie się nie denerwować, bo to nie pomaga
Magda, jak sytuacja z Wami?
Ael

Neciuszka, a nie byłaś u gina przypadkiem ostatnio? Znaczy wczoraj, przedwczoraj?
Magda, jak sytuacja z Wami?
Ael

Neciuszka, a nie byłaś u gina przypadkiem ostatnio? Znaczy wczoraj, przedwczoraj?
S
Silmiriel
Gość
Pytałam dlatego, że czasem po badaniu się troszkę krwawi. Ale mąż dobrze zrobił.
Muszę się wygadać... Przyjaciółka do mnie pisze, czy w sobotę zrobię racuchy to do mnie przyjdzie... Ja jej, że nie, bo po pierwsze już mówiłam, że albo mi się przypalają, albo nie dopiekają i nie będę przy nich stać... to ona że chociaż pyzy z orzechami...
czy ona nie rozumie, że ja nie będę stać przy piecu bo jej się chce????
Muszę się wygadać... Przyjaciółka do mnie pisze, czy w sobotę zrobię racuchy to do mnie przyjdzie... Ja jej, że nie, bo po pierwsze już mówiłam, że albo mi się przypalają, albo nie dopiekają i nie będę przy nich stać... to ona że chociaż pyzy z orzechami...

reklama
Neciuszka mąż ma rację i dobrze zrobicie jak pojedziecie.
Mamuśki wy się tak nie rozsypcie teraz, no Fifce się zdarzyło, ale reszta siedzieć w domu na czterech literach i się nie ruszać!
Mamunie przyszłe, któraś jest zainteresowana kupnem kombinezona owego bo szukam ubranek dla mojego a akurat trafiłam ten kombinezon za 35 zł w opcji kup teraz a jest bardzo fajny JAK NOWY -- ŚLICZNY KOMBINEZON MIŚ PANTERKA 62 !!! (1969841833) - Aukcje internetowe Allegro
Sil koleżance dobitnie powiedz, że Ty za 2 tygodnie rodzisz i teraz do końca to Ty byczyć się będziesz a nie tyrała przy kuchence na czyjeś widzimisie.
Mamuśki wy się tak nie rozsypcie teraz, no Fifce się zdarzyło, ale reszta siedzieć w domu na czterech literach i się nie ruszać!
Mamunie przyszłe, któraś jest zainteresowana kupnem kombinezona owego bo szukam ubranek dla mojego a akurat trafiłam ten kombinezon za 35 zł w opcji kup teraz a jest bardzo fajny JAK NOWY -- ŚLICZNY KOMBINEZON MIŚ PANTERKA 62 !!! (1969841833) - Aukcje internetowe Allegro
Sil koleżance dobitnie powiedz, że Ty za 2 tygodnie rodzisz i teraz do końca to Ty byczyć się będziesz a nie tyrała przy kuchence na czyjeś widzimisie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: