reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczyny to znaczy że ja juz będąc w 19 tygodniu nie powinnam mieć problemów z częstym sikaniem? bo miaalm ze 3 tygodnie przerwu i od paru dni znowy latam do kibelka jak głupia a w nocy to po 4-5 razy wstaje

reklama
kochana ja tez duzo siusiam moze to przez te wszystkie uciski itp powieksza sie macica itp w nocy potrafie isc 3-4 razy siuku a przed zasnieciem chodze co 5 minut :wściekła/y: co mnie mega drazni

Necia a jak kaszlesz kulisz się by brzuch nie skakał? Jeśli to nie jest taki bardzo mocny kaszel to wątpię by przez to było krwawienie.

A mnie przyszło becikowe!! Matka idzie szaleć!!!!

Ja ostatnie siku robię około 24, a później już do rana nie idę, tylko rano nie mogę spać na prawym boku, bo mnie macica na pęcherz uwiera i mnie aż boli. No i mam problem z wysikaniem się rano, trwa to i trwa, a gimnastyka przy tym, prawie akrobacje.

Mag i Fasolka, spokojnie, doczekacie się, postarajcie się nie denerwować, bo to nie pomaga

Magda, jak sytuacja z Wami?

Ael :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Neciuszka, a nie byłaś u gina przypadkiem ostatnio? Znaczy wczoraj, przedwczoraj?

Pytałam dlatego, że czasem po badaniu się troszkę krwawi. Ale mąż dobrze zrobił.

Muszę się wygadać... Przyjaciółka do mnie pisze, czy w sobotę zrobię racuchy to do mnie przyjdzie... Ja jej, że nie, bo po pierwsze już mówiłam, że albo mi się przypalają, albo nie dopiekają i nie będę przy nich stać... to ona że chociaż pyzy z orzechami...:angry: czy ona nie rozumie, że ja nie będę stać przy piecu bo jej się chce????:angry:

reklama
Neciuszka mąż ma rację i dobrze zrobicie jak pojedziecie.

Mamuśki wy się tak nie rozsypcie teraz, no Fifce się zdarzyło, ale reszta siedzieć w domu na czterech literach i się nie ruszać!

Mamunie przyszłe, któraś jest zainteresowana kupnem kombinezona owego bo szukam ubranek dla mojego a akurat trafiłam ten kombinezon za 35 zł w opcji kup teraz a jest bardzo fajny JAK NOWY -- ŚLICZNY KOMBINEZON MIŚ PANTERKA 62 !!! (1969841833) - Aukcje internetowe Allegro

Sil koleżance dobitnie powiedz, że Ty za 2 tygodnie rodzisz i teraz do końca to Ty byczyć się będziesz a nie tyrała przy kuchence na czyjeś widzimisie.

Ostatnia edycja:
Do góry