reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja na temat swoich hormonów to się nawet nie wypowiadam bo jest masakra. Reklama pasty do zębów jest mnie w stanie do łez doprowadzić bo się pięknie zęby wybieliły, a za 3 minuty śmieje się jak głupia by za kolejne 5 drzeć papę o byle duperele. Jest jeden plus, nie jęcze i nie użalam się nad sobą i przynajmniej tym rodziny nie dobijam. Za to Wam pewnie czasem daję się we znaki.

reklama
Magda ale jak miałam inaczej młodego zachęcić do gadania, tak to by się patrzył jak bym się nie odzywała :p

Dziewczyny sam fakt, że wy rozczulacie się na zwykłych reklamach dowodzi, że wasze ciąże dobrze się rozwijają i nie ma co się zastanawiać czy na takim etapie jakim wy obie jesteście jest ok czy nie. No chyba nie chciałybyście mieć cały czas opuchlizny na ciele czy mdłości trwających przez całą ciążę, co?

dziekuje Asiu :* :-) co ja bym bez ciebie zrobila i zapewne nie tylko ja :tak:

no caly czas bym nie chciala nudnosci i wymiotow raz mi si zdarzylo i koniec dzieki bogu ty to mialas masakreeee

zafasolkuje - ja lubie sluchac narzekania bo sama maruda sie ostatnio zrobilam:-p a te reklamy sa boskie tylko dlaczego musze do nich pudelko chusteczek trzymac haha :-p

Ostatnia edycja:
Ael: ja bez głosu oglądałm film ale powiem ci ze ten twój kawaler, to jest boski i tak oczkami strzela, no no uwodzi na ekranie :-), w domu musze jego głosiku posłuchac.
Jak ja juz bym chciałam mojego niunia przytulać , lulać ,i gapić sie na niego godzinami

jednorazowy ale sikam co chwile czyli mi sie znow macica obnizyla, i mnie pobolewa brzuch niby tak normalnie ale sie martwie, napisalam do niego i czekam bo jak cos dzis przyjmuje.

a mialam pytac co dokaldnie sie przydarzylo fifce bo czytalam tak powierzchownie???

Neciuszka kochana to 3 mam kciuki ja z ta macica tez na poczatku mialam takie jazdy... mi ginka mowila ze to moze trwac do okolo 16-17 tygodnia bo dopiero potem macica sie unosi dlatego np mialam zakaz przytulaskow itp ale u ciebie pojawilo sie plamienie u mnie nie

Ostatnia edycja:
reklama
moge sobie byc jak od 16 przyjmuje, teraz nic sie nie dzieje to wczoraj raz bylo. napisalam i teraz jak glupia czekam na odpowiedz bo mam dupka na wszelki wypadek wypisanego maja mi wykupic

Do góry