reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ANULKO, AMELKO słyszałyście co do Was ciocia Asia mówi! Jak ciocia Asia mówi, to jest rozkaz, zrozumiano! ;)
W swoim imieniu serdecznie dziękuję za życzenia i za pamięć ;) Wypijcie za nasze zdrowie z Wikusiem litr mleczka mamusiowego ;D Buziaczki :*:*:*:*:*:*:*:* Wiktorek, ciocia całuje:*:*:*:*:*:*:* (Ania już się nie może doczekać, jak pójdzie z przyszłym mężem Wiktorem na pierwszy spacer) :D

witam ;-)

po pierwsze lovka Amelka ?? zmieniasz jednak imie ?? bo nie zrozumiałam ;-)
po 2 Wszystkiego Naj naj najlepszego z okazji urodzinek ;*spełnienia marzeń szybkiego bezbolesnego porodu :* i zeby córeczka była zdrowiutka i duzo pieniedzy i spelnienia najskrytszych marzen :*

magenta czy ty czasem tez niemasz imieninek dzisiaj ?? jak tak to wszystkiego naj najlepszego :* i by twoj synek rosł szybko i zdrowo i by wszystkie marzenia sie spelniły :* bezbolesnego rozwiazania ;-)

witam jeszcze raz ja ogolnie to dzis nie do zycia brzuch mnie w nocy tak bolal ze przewracanie na boki w momentach na plecach bolalo jak diabli
:angry: i budzilam sie co chwilai do tego o 6 oczy jak:szok: bo spac nie moge bo boli.. wzielam nospe i powedrowałam do pracy.. wiec sie zegnam ;-) bede późnym popoludniem jak zalatwie sprawy zakupowe ;) i mikolajki kupie na mikolaja ;-)

dzieki za mile slowa i ze wam sie brzunio podoba ;-) z amelka ;-) milego dzionka ;*

reklama
fasolka: mnie ostatni badał specjalnie bo ja powiedziałam o tych skurczach to sie zdziwił , mam nadzieję ze to nic nie znaczy, bo naprawdę się tym niepokoję

ja tez mam to rozciaganie i ciagniecie czasem to zgina mnie strasznie:zawstydzona/y: ale skurcze mialam raz wzielam nospe i lezalam w lozku tak jak AeI mi radzila i minelo zrobilam zakupy i z glowy

Atanku- ja dzis nie mam imieninek ja mam w lipcu 27 tak jak urodzinki

zafasolkuje nie wiem czy cie kochana pociesze ale moja znajoma poczula ruchy pierwsze pod koniec 5 poczatek 6 miesiaca

Ostatnia edycja:
zafasolkuje moje obawy sa te same panikuje ze cos jest nie tak... wmawiam sobie jak glupia :zawstydzona/y: ale chciala bym wiedziec co i jak z maluchem schudlam nie wiem dlaczego bo niby jem tyle samo

kochana ja moj malenstwo widzialam ostatnio w 12 tyg wiec czas na mnie ja sie boje tutaj isc do lekarza bo ich nie znam :zawstydzona/y: moze to moj blad ze boje sie isc tutaj do lekarza i sie zamartwiam ale wydaje mi sie ze moje ginka wie co robi jak by sie cos dzialo to by mi powiedziala i poszla bym tutaj wrazie co do lekarza mi podwozie bada na kazdej wizycie

reklama
uuuuoooo podziwiam, ze tyle wytrzymujesz :-) ja mam wizyty co 3 tygodnie, a jak by było nieco taniej to bym i co 2 latała :-)
A Ty już czujesz jakieś ruchy, bulgotania?
U mnie pewnie też jest taki problem, ze ja jestem niecierpliwa, ja nie uleżę 5 minut w jednej pozycji, tylko cały czas się kręcę - ahhh sama nie wiem co mysleć

Do góry