Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ANULKO, AMELKO słyszałyście co do Was ciocia Asia mówi! Jak ciocia Asia mówi, to jest rozkaz, zrozumiano!
W swoim imieniu serdecznie dziękuję za życzenia i za pamięćWypijcie za nasze zdrowie z Wikusiem litr mleczka mamusiowego ;D Buziaczki :*:*:*:*:*:*:*:* Wiktorek, ciocia całuje:*:*:*:*:*:*:* (Ania już się nie może doczekać, jak pójdzie z przyszłym mężem Wiktorem na pierwszy spacer)
![]()
witam ;-)
po pierwsze lovka Amelka ?? zmieniasz jednak imie ?? bo nie zrozumiałam ;-)
po 2 Wszystkiego Naj naj najlepszego z okazji urodzinek ;*spełnienia marzeń szybkiego bezbolesnego porodu :* i zeby córeczka była zdrowiutka i duzo pieniedzy i spelnienia najskrytszych marzen :*
magenta czy ty czasem tez niemasz imieninek dzisiaj ?? jak tak to wszystkiego naj najlepszego :* i by twoj synek rosł szybko i zdrowo i by wszystkie marzenia sie spelniły :* bezbolesnego rozwiazania ;-)
witam jeszcze raz ja ogolnie to dzis nie do zycia brzuch mnie w nocy tak bolal ze przewracanie na boki w momentach na plecach bolalo jak diabli

dzieki za mile slowa i ze wam sie brzunio podoba ;-) z amelka ;-) milego dzionka ;*