reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Żabolku wszystkiego najlepszego z okazji imienin :*, Lovciu Tobie wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :*
Dziewczyny ja wam życzę by wasze kruszyny dotrwały do terminu i zdrowe się urodziły. Niech zdrowo się chowają a rodzice niech będą dumni z nich.
No i standardowo po kilka waliz pieniędzy w piwnicy wam życzę :p

Żabolku wszystkiego najlepszego z okazji imienin :*, Lovciu Tobie wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :*
Dziewczyny ja wam życzę by wasze kruszyny dotrwały do terminu i zdrowe się urodziły. Niech zdrowo się chowają a rodzice niech będą dumni z nich.
No i standardowo po kilka waliz pieniędzy w piwnicy wam życzę :p

ANULKO, AMELKO słyszałyście co do Was ciocia Asia mówi! Jak ciocia Asia mówi, to jest rozkaz, zrozumiano! ;)
W swoim imieniu serdecznie dziękuję za życzenia i za pamięć ;) Wypijcie za nasze zdrowie z Wikusiem litr mleczka mamusiowego ;D Buziaczki :*:*:*:*:*:*:*:* Wiktorek, ciocia całuje:*:*:*:*:*:*:* (Ania już się nie może doczekać, jak pójdzie z przyszłym mężem Wiktorem na pierwszy spacer) :D

Mamusiu Lovciu ja nie wiem co Ania na to, ale Wiktor już ma narzeczoną o imieniu Ola, a jej mamusia bardzo o to zabiegała, to ja nie wiem jak wy się dogadacie :-D

No nic, jakaś Ola (nigdy nie lubiłam tego imienia) sprzątnęła mojej Ani takiego przystojniaka jak Wiktor :D Cholender no :D Dziewczyny, zapraszam wszystkie w sobotę na urodzinową kawę :p Kto może to niech przyjeżdża nawet jutro! Zapewniam nocleg!!! :D Haha

Witam się ja.

Dziś leżenie plackiem mnie czeka :( wczoraj miałam plamienie małe potem nic się nie działo na szczęście ale mam leżeć i nic nie robić dupka wziąć. Nie wiem czy to od tego kaszlu czy co tak czy siak do d...

hej moje kochane witam sie po chwili nie obecnosci :zawstydzona/y: wiaterek byl i mi neta wywialo gdzies i za chiny nie moglam wlesc :confused2: malo tego tv tez nie mialam :angry: wiec od poniedzialku siedzialam jak glupek w chacie z nudow umierajac:wściekła/y:
Fifka- kochana 3 mam kciuki za ciebie :tak: a jakies nowe wiesci od niej??
Neciuszko ty lezec w lozku i sie nie przemeczaj kochana bo po tylku dostaniesz:tak:
probowalam was nadrobic ale ponad 50 stron nie dalam rady :-p

cos mialam pisac ale nie pamietam jak zwykle co tyle czytania i skleroza aaa juz wiem

LOVKA- sto lat kochana duzo zdrowia szczescie milosci powodzenia duzo sukcesow spokoju i zdrowego silnego malucha i oby w terminie;-)

Kochane leżę od wczoraj i wstaję tylko na siku.

Mag dobrze że jesteś bo nas zastanawiała twa nieobecność. nie wesoło miałaś przez te kilka dni.

Fasolka mąż zabronił mi cokolwiek robić powiedział że jak wróci z pracy wszystkim się zajmie.

A Fifcia leży robi co mówią dają leki żeby mały jak najdłużej siedział i podrósł troszki jeszcze ile da radę.

reklama
Lovka 100 lat 100 lat...
Neciuszka to Ty dzisiaj grzecznie w łóżeczku leż
U mnie powolny spadek temp, w oczekiwaniu na skok, jak na razie testy owulacyjne negatywne, chociaż już II kreska widoczna ale tym razem czekam na grube krechy i do roboty:)

Do góry