reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael ja chce zdjecie a kto chce rozstepowy brzuszek 29 tygodniowy ;-)zdjecie ?? telefonem ale zawsze ;-)

reklama
Atanku to nie stanik tylko taka bluzeczka czy coś... nie wiem jak to nazwać :-p a dostałam to kiedyś z Niemczech od przyjaciółki mojej mamy :-p

Ael Wikuś jest przesłodki :* Ah ale bym go wyściskała... :D Mogę przyjechać do Oleśnicy? :D To tylko 50 km ode mnie:D

Atan Śliczny brzusio :D Amelcia to już duża dziewucha :D Nawet te rozstępy to Ci uroku dodają. Ja nie mam rozstępów na brzuchu, za to mam na biodrach takie malutkie kreseczki :D Ale to z miłości do Ani :D:*

Ostatnia edycja:
Ael Wikuś jest przesłodki :* Ah ale bym go wyściskała... :D Mogę przyjechać do Oleśnicy? :D To tylko 50 km ode mnie:D

JENY NO OCZYWIŚCIE, ŻE TAK!!!! Ty byś wyściskała małego a ja bym zmacała brzuszek i pochlipała tęskno za swoim. Ty mi teraz kochana piszesz, że tak niedaleko mieszkasz :p Bardzo mi będzie miło jak mnie odwiedzisz!

Żabolku śliczny brzuszek! Buzi dla Amelci od cioci Asi :****

JENY NO OCZYWIŚCIE, ŻE TAK!!!! Ty byś wyściskała małego a ja bym zmacała brzuszek i pochlipała tęskno za swoim. Ty mi teraz kochana piszesz, że tak niedaleko mieszkasz :p Bardzo mi będzie miło jak mnie odwiedzisz!

No może trochę więcej, niż 50 :p tzn wyjaśnijmy sobie czy to jest Oleśnica w Dolnośląskim czy w Łódzkim? :D

reklama
Do góry