• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael Wikuś jest przesłodki :* Ah ale bym go wyściskała... :D Mogę przyjechać do Oleśnicy? :D To tylko 50 km ode mnie:D

Atan Śliczny brzusio :D Amelcia to już duża dziewucha :D Nawet te rozstępy to Ci uroku dodają. Ja nie mam rozstępów na brzuchu, za to mam na biodrach takie malutkie kreseczki :D Ale to z miłości do Ani :D:*

Ostatnia edycja:
Ael Wikuś jest przesłodki :* Ah ale bym go wyściskała... :D Mogę przyjechać do Oleśnicy? :D To tylko 50 km ode mnie:D

JENY NO OCZYWIŚCIE, ŻE TAK!!!! Ty byś wyściskała małego a ja bym zmacała brzuszek i pochlipała tęskno za swoim. Ty mi teraz kochana piszesz, że tak niedaleko mieszkasz :-P Bardzo mi będzie miło jak mnie odwiedzisz!

Żabolku śliczny brzuszek! Buzi dla Amelci od cioci Asi :****

JENY NO OCZYWIŚCIE, ŻE TAK!!!! Ty byś wyściskała małego a ja bym zmacała brzuszek i pochlipała tęskno za swoim. Ty mi teraz kochana piszesz, że tak niedaleko mieszkasz :-P Bardzo mi będzie miło jak mnie odwiedzisz!

No może trochę więcej, niż 50 :p tzn wyjaśnijmy sobie czy to jest Oleśnica w Dolnośląskim czy w Łódzkim? :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry