reklama
Kwiatuszku, ja zostawiam ubranka dla bratowej, ona w 13 tygodniu jest, więc będzie komu przekazać :-)
Mnie tak właśnie dawali małe rozmiary więcej. Tych ubranek na 56 jest tak dużo, że część nawet nie zdążyłam młodemu ubrać bo urósł.
Jak właśnie będzie becikowe to część wydam na ubranka. Ale dopiero jak dostanę pieniądze to będę łowić paczki na allegro, tak mi się najbardziej opłaca.
Tydzień temu ubrałam takie ładne śpioszki od znajomej dostałam, ubranko było w sam raz, odrobinę za duże ale ja durna się cieszyłam, bo w końcu zaczęło pasować. Minął tydzień, teraz drugi raz założyłam DRUGI RAZ! i okazało się, że te konkretne śpiochy są za małe...
Mnie tak właśnie dawali małe rozmiary więcej. Tych ubranek na 56 jest tak dużo, że część nawet nie zdążyłam młodemu ubrać bo urósł.
Jak właśnie będzie becikowe to część wydam na ubranka. Ale dopiero jak dostanę pieniądze to będę łowić paczki na allegro, tak mi się najbardziej opłaca.
Tydzień temu ubrałam takie ładne śpioszki od znajomej dostałam, ubranko było w sam raz, odrobinę za duże ale ja durna się cieszyłam, bo w końcu zaczęło pasować. Minął tydzień, teraz drugi raz założyłam DRUGI RAZ! i okazało się, że te konkretne śpiochy są za małe...
S
Silmiriel
Gość
Ale Wiktorek był spory, jak się urodził, więc to nic dziwnego, że rośnie. Ja się aż boję, jakie moje będzie.. i czy mam takie ciuszki...
Ale Wiktorek był spory, jak się urodził, więc to nic dziwnego, że rośnie. Ja się aż boję, jakie moje będzie.. i czy mam takie ciuszki...
Kochanie przeto Wiktor ważył 3,5 kg, czyli przeciętnie. On długi się urodził. Teraz chyba z 4-5 cm urósł a mamunia i tatuś mają zagwozdkę...
A Twoje to pewnie też tyle będzie ważyć, jak teraz waży 3,2 kg. Z resztą usg jest orientacyjne często waga jest zupełnie inna po urodzeniu.
A poza tym jak się czujesz? Jakieś oznaki zbliżającego się porodu, jakieś skurcze?
S
Silmiriel
Gość
O długość mi właśnie chodziło.
Czuję się zmacana, wczoraj przez gina dziś przez położną.
Brzuch wysoko, skurczy brak, rozwarcia brak (wiem, niesprawiedliwe, też bym chciała mieć), czop nie odszedł... to chyba nie rodzę, co?
Wiecie co z Fifką na wieczór?
Czuję się zmacana, wczoraj przez gina dziś przez położną.
Brzuch wysoko, skurczy brak, rozwarcia brak (wiem, niesprawiedliwe, też bym chciała mieć), czop nie odszedł... to chyba nie rodzę, co?
Wiecie co z Fifką na wieczór?
Oj kobito przenosisz ciążę. Wiesz byleby nie brali Cię na wywołanie a akcja sama się zaczęła. Wiesz bo do dupy będzie gdy małe rozwarcie a podadzą oksytocynę to tylko się wymęczysz. No i byleby wody odeszły, potem pójdzie.
No a Fifka ma się nieźle. Rano dostanie jeszcze sterydy na rozwinięcie płuc małego, brzuch ją trochę boli ale na to też dostała zastrzyk. No i napisała, że nie do końca mnie rozumiała jak leżałam na zatrucie ciążowe w szpitalu, że nie chciałam być w szpitalu i biedna teraz piszę, że mnie w pełni rozumie.
Eehh, młody męczył męczył kupkę teraz w łóżeczku walnął niezłą bombę...i co....poszedł spać.....
No a Fifka ma się nieźle. Rano dostanie jeszcze sterydy na rozwinięcie płuc małego, brzuch ją trochę boli ale na to też dostała zastrzyk. No i napisała, że nie do końca mnie rozumiała jak leżałam na zatrucie ciążowe w szpitalu, że nie chciałam być w szpitalu i biedna teraz piszę, że mnie w pełni rozumie.
Eehh, młody męczył męczył kupkę teraz w łóżeczku walnął niezłą bombę...i co....poszedł spać.....
S
Silmiriel
Gość
Ael, ja to bym chciała z wodami rodzić, bo łatwiej. A jak się nic nie będzie zanosić to koło 15 ostry seksik, mycie okien i git 
A Fifka, powiem tak... kto nie przeżył szpitala, przez parę dni ten naprawdę tego nie zrozumie.. że człowiek ma dość i prawie... zapachu, rozmów, światła, pobudek, obchodów i całej tej reszty...

A Fifka, powiem tak... kto nie przeżył szpitala, przez parę dni ten naprawdę tego nie zrozumie.. że człowiek ma dość i prawie... zapachu, rozmów, światła, pobudek, obchodów i całej tej reszty...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
A oto i on:
Zobacz załącznik 412436(30 tydzień - dla porównania)
Zobacz załącznik 41243733 tydzień ciąży (troszkę szwy od bluzki mi się poodbijały bo wcześniej leżałam)
śliczny brzuszek ale gdzie taki fajowy stanik kupiłaś?? tez chce taki ;-)
reszta dziewczyn macie super brzuszki ;-) rosna jak nic i wcale nie sa dziwne ;-)
a ja dam jutro zdjcie bo ogladam film z mezem a baterii zapomnialam kupic do aparatu..
ael mały śliczny rosnie jak na drozdzach ;-)
macie pozdrowienia od mili ;-) jest w warszawie a tam niema necika... bo troszke egzaminów ma...
i trzyma za fifke kciuki !!
dobranoc kochane ;* bede jutro po zakupach ;-)
reklama
Sil dasz radę, kto jak to ale Ty kochana. My twarde baby jesteśmy! 
Ważne byś czuła albo skurcze całego brzucha albo najlepiej byś miała uczucie na łóżku porodowym, że za przeproszeniem chce Ci się srać. Bylebyś nie miała jak ja skurcze podbrzusza i krzyżowe, bo powiedzą Ci że to nie to a Ty już w myślach układasz plan podłożenia bomby pod oddział porodowy.
Kto chce zobaczyć mojego golaska? No może nie całkowitego, ale odkryłam przy okazji czystek w telefonie fajne zdjęcie moje i małego

Ważne byś czuła albo skurcze całego brzucha albo najlepiej byś miała uczucie na łóżku porodowym, że za przeproszeniem chce Ci się srać. Bylebyś nie miała jak ja skurcze podbrzusza i krzyżowe, bo powiedzą Ci że to nie to a Ty już w myślach układasz plan podłożenia bomby pod oddział porodowy.
Kto chce zobaczyć mojego golaska? No może nie całkowitego, ale odkryłam przy okazji czystek w telefonie fajne zdjęcie moje i małego

Podziel się: