reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

DSC00015.jpgDSC00001.jpgDSC00026.jpgpochwalę sie jeszcze tym moim facetem :-D Oczywiście jak pojawia sie coś nowego...jest jego;-)

reklama
iwasek: no piękny brzusio, widz,e że ja mam podobny kształt :-)
a kicior jest p prostu cudny, i jak mi szkoda ze nie mam takiego pieszczocha w domu :-(

a ja nie mam na brzuchu takiej kreski

o nie znowu się zaczyna mam za scianą takich sąsiadów o to ich dialog:
on: ty kur...... zamknęłaś drzwi? ja cie pierd.....
ona: ty hu... spier stąd
on: zapier.... cię
ona: tak rozdziawia gębę że nie moge zrozumieć co się drze

i tak mam co parę dni takie chamstw za ściana, gdzie mieszkaja z dwoma córkami z czego jedna zaszła w ciązę w wkieu 13 lat a za 14 urodziła dziecko

Ostatnia edycja:
Wiesz Iwasku kiedyś tego kota Ci ukradnę i nawet nie dowiesz się kiedy hihi XD, poza tym śliczny brzuszek, ale uśmiech Igorka to jest w ogóle fantastyczny. To zdjęcie wstaw :-D

Lamia krecha to jeszcze zdąży Ci się pojawić ;-)

Która to chciała zdjęcie młodego? To proszę bardzo. A ja trochę wkurzona, bo udało mi się nagrać jak młody gada i się do mnie przeuroczo uśmiecha. I cooo? Kuufffaaa nie zapisałam filmu na telefonie.....

Zobacz załącznik 412457

ael: to ja ,chciałm małego zobaczyć, bo on taki słodki że można na niego się cały czas gapić, M ój mąż juz zna jego buźkę na pamięć bo mu pokazywałam i nie może się nadziwić ze taki ładny cho:-)łpczyk

Dziękuje Lamia:-)Omija Cie tooona kłaczków do sprzątania ;-)ale naprawde polecam ta rasę. Maja psie cechy i sa kochane

Aelku musze popróbować ,nie mam mozliwości zapisania tej fotki tylko tak jak Ci wysłałam:)

Wiktor śliczny...ale to wiesz sama doskonale i jaki rozgadany:-D

Synek uśmiechnął się do mamy....a ja sie poryczałam z radości:cool2:
niunio.jpg

Ostatnia edycja:
iwasek : w domu rodzców zawsze miałam kota co prawda nie rasowego,ale zawsze jakiś był i wiem co to kłaki :-) ale za to uwielbiam kocia łapy takie miękkie poduszeczki, mruczenie i ciepło które dają , także zazdroszczę ci bardzo, zreszta ja to bym chciał i psa i kota :-D

pappa kobietki ide męża szuru buru i jeść dać ,do jutra

reklama
Do góry