• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:-) Ma-g mi też się zawsze podobała taka stylizacja więc sobie zaszaleliśmy ;-)
Ale tu dzisiaj spokojnie;-)i ciiichooooo

Ostatnia edycja:
Właśnie dzwoniła moja bratowa, która ma termin na 20.12, dzisiaj miała wizytę u ginekologa (tego samego co ja prowadzę ciążę) i kazał jej przyjechać do szpitala już 12.12 :-) ucieszyłam się troszkę, że ma taki sposób działania, że nie karze czekać na bóle...

No to fajnie:) Może dzidziol już jest donoszony i dlatego:) Ja z tego powodu też będe miała wywoływany 2.01 no chyba że Igorek sam postanowi się pojawić:)

Zmykam do łózeczka:)
Spokojnej a dla niektórych owocnej nocki życzę:cool2:

Ostatnia edycja:
Nie noo ja się zaraz zdołuje...mały tak rośnie, że większość ciuszków na 56 nawet niektóre 62 jest już za małe! A ja mam mało ubranek na większy rozmiar...nic tylko czekać na becikowe i pół tej kasy na ubranka wywalić :eek:

reklama
Iwasku, jestem w kolejce do kradzenia kota... już teraz natychmiast. Chcieliśmy zawsze tą rasę...
A ja swoją kocicę rasy dachowiec pospolity chciałam zamordować... Zaczęła tak szaleć, że pozrzucała rzeczy z szafy, ze stołu, generalnie demolkę urządziła, a potem... przyszła się przytulić.. i weź człowieku zamorduj kota...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry