• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jakoś żyje:-) Typowo ciążowych probelmów nie mam. Ale niestety przytyłam i teraz jak mnie rwa w miare puściła to od wczoraj odezwała mi się stara kontuzja kolana. Narazie tragedii nie ma, ale jak zacznie boleć na maksa, to ja nie wiem co wtedy zrobię. I ostatnio zaobserwowałam, ze po ciężkim dniu po powrocie do domu mam lekko opuchnięte nogi.

Sil aj no wiem wiem ale pomarudzić sobie chciała.

Fasola mam to samo,przytyc nie przytyłam bo tak srednio jem. Wczoraj juz taka glodna bylam ze wypilam litr mleka i zagryzlam parowka,az sie Netka ze swoim Ł smiali ze mnie.

Ide kobiety bo wysiedziec juz nie mogę.
aaaaa i jakby ktoś chciał zobaczyc mój bębenek to na wystaranym jest,tu by się nie zmieścił:-D

Nogi to jednak jedna z najgorszych dolegliwości, przynajmniej moim zdaniem.
O tyciu się nie wypowiem... Dla własnego dobrego samopoczucia.

A mój wczoraj wracał z Kraka bez hamulca na jednym kole... Masakra, zawsze coś się wydiabli

a ja czytalam co tutaj musze wziasc do szpitala i okazuje sie ze tylko musze wziasc ciuchy na wyjscie do domu reszta zero po za ubezpieczeniem
ale reszty sie dowiem u barburki (poloznej) tutaj zamiast chodzic do ginka ona prowadzi ciaze :/ i tylko 2 razy ma sie usg w 4 miesiacu i 38 tygodniu :/ masakra i jak ja mam sie zdecydowac gdzie rodzic :zawstydzona/y:

o dziureczka: witam cię:-D i , o chyba już cie nie ma ???:-(

wróciłam z nowym dowodem i lecę do kibelka szybko, a mam normalnie całe gadki mokre jak bym pomuściła, czyż bym się tak spociła ??? ja się niegdy nie pocę !!!!????

Gdzie dziurki fotka brzuszka bo chce zobaczyc??? wlkejcie linka bo ja nie wiem gdzie szukać

widze ze o wyprawce piszecie, ja też od stycznia chce byćhotowa bo nigdy nic nie wiadomo, ale nie wiem co do mojego szpitala trzeba zabrać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry