• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja poczułam pierwszego kopniaczka w 19 tygodniu i 4 dniu ciąży :-) spokojnie! U lekarza byłaś i wiesz, że z malutką wszystko w porządku więc teraz tylko cierpliwie czekaj :-) jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków! Moje dziecię to się właśnie tak rozpycha, że chyba samo zaraz wyjdzie! Jedną rączką chyba po kości biodrowej czuje jak jeździ i jednoczenia wypycha dupkę z lewej strony nad pępkiem a z prawej wali kolanem albo piętą :-D

reklama
hello ,co tam porabiacie?

fasolka: ja najczęściej czuje jak jestem na pół siedze pół leżę i mam nago na pufie , dzisiaj jakos mój maluszek siedzi cicho juz brzuchem telepałam lekko żeby go obudzić ale nie chce wstawać :-(
czytałam ze trzeba coś słodkiego zjeść i odczekać troszke to dzidzius sie obudzi

Kobiety wybrałam sobie takie łóżeczko co myślicie ?- jestem zdecydowana na nie na 70%, bo jeszczze chce zobaczyć u mnie w mieście na żywo jakie są ale jak nic nie będzie to własnie to
http://allegro.pl/lozeczko-bukowe-wycinane-serca-darland-i1967458919.html

Ostatnia edycja:
ja mam takie ale skladane bedzie w styczniu po polozeniu paneli
1979860274

i do tego komode
1978598841

Śliczne łóżeczka! Ja łóżeczko mam takie jak Atan :-D

Zafasolkuję tak musisz się teraz doszukiwać ruchów poniżej pępka :tak: Dno macicy to "górna część" macicy

Magdalena dzieki, ale już zamówiłam u innego sprzedawcy :tak:

Boże... wydałam 450zł... a gdzie jeszcze łożeczko, materac, i pościel... a no i wanienka... a tak poza tym już wszytko mam :tak: i dla siebie i dziecka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry