• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A mnie zaraz coś trafi :crazy: Chciałam zamówić u jednego gościa i łóżeczko i pościel... ale jak są fajne i niedrogie pościele to łóżeczka nie mają.... a jak odwrotnie to pościele ceny mają kosmiczne :szok::szok:

Chyba będę musiała oddzielnie zamówić i dwa razy za wysyłkę zapłacić :baffled:

reklama
no niestety cos z moim gg nie tak..
niemoze sie zaladowac...caly czas kuleczko sie kreci do zalogowania.

współczuje fifka.

a ja niemam na nic sily...

Ma-g uśmiałam się z tej panci w sklepie :-D:-D A tu widzę szał zakupów w toku:-) Fifka a może warto zadzwonić do takiego allegrowicza i zapytać czy będzie miał w najbliższym czasie . Faktycznie szkoda wydawać dwa razy kasę . Możesz tez spróbować poszukać gdzieś blisko i odebrać osobiście jedną z tych rzeczy.
Ja się cieszę że już mam wszystko i spokojnie czekam ;-)
Naszykowałam dzisiaj to co ma mi moje szczęście przywieść na wyjście ze szpitala . Mogę spokojnie stwierdzić że jestem ready :-)

IWASKU ja właśnie też muszę naszykować! Tzn dla małego ubranka już naszykowałam ale jeszcze wszystko inne. tzn kocyk, który ma zabrać i rzeczy dla mnie! No i tak planuję jutro żebyśmy poszli popróbować wpinać fotelik w samochodzie bo jeszcze tego nie robiliśmy :-p

Ja w ogóle nastawiłam się teraz na te zakupy i... teraz siedzę dosłownie załamana... :zawstydzona/y: Za same akcesoria dla mnie i dziecka plus łóżeczko z kołderką i podusią i 2x pościelą wydałam 1000zł... do 15 musimy ubezpieczyć auto plus przegląd jakieś 400-500zł... a gdzie jeszcze życie rachunki i święta :szok: idę bank obrobić normalnie....

Aha a jutro dentysta (60zł plomba) i wieczorem lekarz 100zł...

My mamy nosidełko i spokojnie kilka miesięcy będziemy w nim wozić maluszka. Kurcze ja mam dwie torby (nie są duże);-)jedna dla mnie jedna dla niunia. Tak będzie wygodniej

Wiadomo co z Sil?

Ostatnia edycja:
Fifcia no niestety znam ten ból... :/ ja jeszcze muszę w tym miesiącu obkupić mojego małża, tzn. muszę mu kupić jakieś buty zimowe ale takie eleganckie do garnituru bo musi mieć i na święta i potem już na chrzciny, musimy jeszcze tłumik w samochodzie wymienić no i prezenty...

IWASKU ja mam też dwie torby, tak jak piszesz tak wygodnie ale nawet jakbym chciała to do swojej już nic nie zmieszczę! I tak się ledwo zapina... :-p
A co do fotelika to ja też mam takie nosidełko od 0kg do 13kg ale mimo wszystko musimy poćwiczyć wpinanie.

Ma-g bo to się tak wydaje że kilka rzeczy ale jak się zbierze wszystko to troche tego jest. Zresztą co szpital to inne wymagania.

Hehehe ale ile radości daje takie ćwiczenie:-D Człowiek sobie uświadamia że jeszcze troszke i zmieni się jego życie,priorytety. Ostatnio poprawiałam kocyk w łóżeczku i naszła mnie myśl że za kilkanaście dni będzie tam leżał malusi człowiek i wydało mi się to takie nierealne;-)
Jeeeju ale mnie kopie ten mały terrorysta;-) przesłanie -mamuska marsz do łóżka !

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry