• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oj dziewczyny ani mi nic nie mowcie o kasie... w tym mies to jakas masakra... ciesze sie ze mam chociaz jak narazie sandacza i szczupaka na swieta w zamrazarce a reszta zakupow ok 20 bo sama robie wigilie a jeszcze zeby bylo smieszniej to do pracy w wigilie i w sylwka ide :wściekła/y:
wszystko bede robic dzien przed jak dwa lata temu... a gdzie prezenty i w ogole... a sianko wpadnie nam w wigilie bo moj D paczke z koperta dostanie w ten dzien ale przeciez wtedy zakupow i prezentow nie bede robic bo kiedy.... a jeszcze rachunki trzeba zaplacic... ach niech juz bedzie styczen!!!

reklama
Podziwiam uczące się przyszłe mamusie. Ja mam ostatnio problemy ze skupieniem i wyartykułowaniem tego co mam na myśli a co dopiero gdybym miała się uczyć:szok: Nic by mi nie zostało w łepetynie:-D W takim razie owocnego wkuwania życzę i faktycznie posłucham syna;-)
Madziulek grudzień i dla mnie to finansowa masakra! Dzisiaj zrobiłam opłaty (wyrównania,dopłaty) i wyszło 1800 zł:szok: MASAKRA! Normalnie płacimy ok 1000
Zmykam
Buziak kobietki

Ostatnia edycja:
A my ok 850 zl rachunkow+ raty + hipoteka ok 800 wiec tez nie zaciekawie ale damy rade... Musimy dac... tragicznie nie jest ale mogloby byc lepiej... Trzymaj sie Kochana... Dobranoc

no niestety tak to w grudniu zawsze jest najwiecej wydatków... madziulek to ty mi nie kupuj tylu prezentow tylko oszczedzaj !!!

wry caly czas dzialal tv i znowu nie dziala chyba niema wyjscia trzeba wydac 150zl za pana od naprawy cyfry+ plus to co sie zepsuło.. bo inaczej to do porodu bede sie nudzic w domku..

No ja już przebrnęłam przez wszytko.... NARESZCIE!! :szok:

Święta będziemy musieli przejść "ubogo" ale to akurat zrozumiałe w naszej sytuacji. :sorry2:

Brakuje nam jeszcze Fotelika samochodowego, podgrzewacza butelek, wanienki, i kilku kosmetyków

Poza tym mam już wsio! Od butelek,przez smoczki, przewijak, wszelkie pokrowce, gaziki, termometry, gruszki, pościele ceraty, pieluchy, kocyki ręczniki........ i wiele więcej! Ja też mam już wszytko co potrzebne mi do połogu i karmienia wiec naprawdę już mało zostało.... :tak:

A teraz spadam spać...mam dosć a jutro czeka mnie jeszcze dentystka.... :dry: Dobranoc :*

Dziewczyny jeśli chcecie i za zgodą oczywiście Fasolki mogę wam wkleić treść wiadomości do Fasolki z pytaniem o wyprawkę. Po mojej jakiejś tam obserwacji napisałam jej sporo rzeczy. Więc jak Fasolka się zgodzi to ciężarówkom skopiuję tą wiadomość.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry