Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja też ;-)Fasolka Haha teściowa krawcowa jak się dobrze zagada może co nam uszyje![]()
dzwoni mój tata rozmowa:ewelina ile ty dodajesz ryżu do zupy pomidorowej?
ja: a ile masz tej zupy
tata: ze 2 litry
ja: to wsyp z 3 garści
tata: ale tam są jeszce ziemniaki
ja: skąd tys wyczasł ziemniaki w pomidorowej?
tata:ale to jest zupa rybna
aahhahaha gadaj z takim
hahahaahhah

kobieta zostawiła zakupy i szybko wyszła 
Hahahaha, aj śmiejesz się z taty a on wcale nie pytał ile ma wsypać ryżu bo ma zupę pomidorową tylko czy dajesz ryżu do pomidorowej bo może ma zamiar gotować jutro...![]()
Fifka na pewno jesteś cała nakręcona! Ja też nie dawno to przechodziłam :-) mogę Ci wysłać jeszcze linka do tego gdzie ja zamawiałam pieluchy, ręczniczek i dużo rzeczy w ogóle miał....
Fasolka dokładnie, to "dno" oznacza na chłopski rozum wysokość gdzie dosięga... tzn jeśli kończy się 2 palce pod pępkiem to do tego momentu możesz poczuć dzidziusia... nie wiem czy mnie rozumiesz bo potrafię takich rzeczy tłumaczyć...
A co do sporśnych żartów to ja Wam opowiem historię z życie wziętą!!! Moja znajoma mi opowiadała, że stała w kolejce do kasy w biedronce i przed nią stała kobieta z dzieckiem, no i to dziecko cały czas jęczy, że coś chce mama tylko "nie, tego Ci nie kupię" i w końcu młode się wkurzyło i krzyczy na cały sklep: "jak mi nie kupisz to powiem wszystkim, że lizałaś tacie siusiora"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kobieta zostawiła zakupy i szybko wyszła
![]()