• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku o matko... wszytko! Pieluch tetrowe i flanelowe, przebijak, pokrowce... jaktki poporodewe, wkładki laktacyjne... ręczik z kapturkiem... szczoteczkę, smoczki... gruszkę do noska... :szok: jak tak teraz szukam w tych aukcjach to dobre 300-400zł na raz...

reklama
Fasolka Haha teściowa krawcowa jak się dobrze zagada może co nam uszyje :D
moja też ;-)

w ogóle to mnie dzisiaj rozpier... przychodzedo domu z tyry, a ta do mnie z tekstem:
- pochwalę ci się!
- czym?
- wymyłam dzisiaj wszystkie okna na górze (od siebie mamy ich tam całe 4), tylko firan nie wyprałam
- a najwyżej ja po świętach wypiorę
- nie, nie ja wypiorę jutro
- to dlaczego ich nie zdjęłaś?przecież w nich jest tona kurzu
- tak?
- no tak, po to się je pierze, jutro zdejmiesz firanki i ogna będą znów całe zapierdzielone syfem
- tak? to najwyżej umyje drugi raz bo i tak są umtye byle jak bo mi się nie chciało

no ja pierdziedle, nóż się w kieszeni otrwiera na taką idiotkę

nie no te malutkie wdzianka są boskie:-)
tylko by się chciało kupować :-):-)
Co znaczy,ze dno macicy w 20 tygodniu jest na 2 palce poniżej pępka. To oznacza,ze ruchów dziecka też ponizej pępka powinnam się doszukiwać?

Ostatnia edycja:
dzwoni mój tata rozmowa:ewelina ile ty dodajesz ryżu do zupy pomidorowej?
ja: a ile masz tej zupy
tata: ze 2 litry
ja: to wsyp z 3 garści

tata: ale tam są jeszce ziemniaki

ja: skąd tys wyczasł ziemniaki w pomidorowej?

tata:ale to jest zupa rybna

aahhahaha gadaj z takim

hahahaahhah

Hahahaha, aj śmiejesz się z taty a on wcale nie pytał ile ma wsypać ryżu bo ma zupę pomidorową tylko czy dajesz ryżu do pomidorowej bo może ma zamiar gotować jutro... :-p

Fifka na pewno jesteś cała nakręcona! Ja też nie dawno to przechodziłam :-) mogę Ci wysłać jeszcze linka do tego gdzie ja zamawiałam pieluchy, ręczniczek i dużo rzeczy w ogóle miał....

Fasolka dokładnie, to "dno" oznacza na chłopski rozum wysokość gdzie dosięga... tzn jeśli kończy się 2 palce pod pępkiem to do tego momentu możesz poczuć dzidziusia... nie wiem czy mnie rozumiesz bo potrafię takich rzeczy tłumaczyć...

A co do sporśnych żartów to ja Wam opowiem historię z życie wziętą!!! Moja znajoma mi opowiadała, że stała w kolejce do kasy w biedronce i przed nią stała kobieta z dzieckiem, no i to dziecko cały czas jęczy, że coś chce mama tylko "nie, tego Ci nie kupię" i w końcu młode się wkurzyło i krzyczy na cały sklep: "jak mi nie kupisz to powiem wszystkim, że lizałaś tacie siusiora"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D kobieta zostawiła zakupy i szybko wyszła :-D

edit: http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=2986379 Fifka, on też ma naprawdę sporo... ja nawet u niego butelki kupowałam!!

Ostatnia edycja:
Hahahaha, aj śmiejesz się z taty a on wcale nie pytał ile ma wsypać ryżu bo ma zupę pomidorową tylko czy dajesz ryżu do pomidorowej bo może ma zamiar gotować jutro... :-p

Fifka na pewno jesteś cała nakręcona! Ja też nie dawno to przechodziłam :-) mogę Ci wysłać jeszcze linka do tego gdzie ja zamawiałam pieluchy, ręczniczek i dużo rzeczy w ogóle miał....

Fasolka dokładnie, to "dno" oznacza na chłopski rozum wysokość gdzie dosięga... tzn jeśli kończy się 2 palce pod pępkiem to do tego momentu możesz poczuć dzidziusia... nie wiem czy mnie rozumiesz bo potrafię takich rzeczy tłumaczyć...

A co do sporśnych żartów to ja Wam opowiem historię z życie wziętą!!! Moja znajoma mi opowiadała, że stała w kolejce do kasy w biedronce i przed nią stała kobieta z dzieckiem, no i to dziecko cały czas jęczy, że coś chce mama tylko "nie, tego Ci nie kupię" i w końcu młode się wkurzyło i krzyczy na cały sklep: "jak mi nie kupisz to powiem wszystkim, że lizałaś tacie siusiora"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D kobieta zostawiła zakupy i szybko wyszła :-D

pierwsza część na to nie wpadłam
trzecia część rozumiem
czwarta część - ma-sa-kra pewnie więcej do tego sklepu nie wróciła hahahahahhahh

Nie wiem ale ja bym chyba koszulkę sciągla i na głowę sobie założyła!! Przynajmniej bieganiem w samym biustonoszu odwróciłabym uwagę od tego co powiedziało dziecko i przy okazji nie widzieliby twarzy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry