• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszku mój brał całą garść, bałam się że zacznie w nocy swiecić . Dostał od lekarza recepte na Agapurin, do tego witaminy i właśnie maca.
To teraz efektów można się spodziewać po 3 miesiącach:) Ja zaskoczyłam właśnie w 3

reklama
kwiatuszek - kwas foliowy dla męża? Ja mojemu nie musiałam na szczęście nic podawać, ale czytałam, z e cynk+ witaminka C też jest ok w tych sprawach.
Kwiatek jak ty go tak podrasujesz, to on Cie tak tymi swoimi chłopakami przeleci, ze Ty w miesiąc zajdziesz ;-)

No mój miał ogólnie kiepskie. Mało zywych i ruchliwych dlatego stwierdzono że możemy zapomnieć o naturze;-) Też brał folik,żeń-szeń ,koenzym Q 10 ,cynk i zestaw witamin. Będzie dobrze:) Tylko nie nastawiaj się że już za miesiąc będzie poprawa. Plemniki odnawiają sie co 3 miesiące więc spokojnie sie teraz witaminizujcie :-)...i trenujcie oczywiście

Proszę bardzo,wyprawka za 300 zł
http://allegro.pl/super-giga-paka-dla-chlopaka-56-74-128szt-i1976416522.html

Ostatnia edycja:
No mój miał ogólnie kiepskie. Mało zywych i ruchliwych dlatego stwierdzono że możemy zapomnieć o naturze;-) Też brał folik,żeń-szeń ,koenzym Q 10 ,cynk i zestaw witamin. Będzie dobrze:) Tylko nie nastawiaj się że już za miesiąc będzie poprawa. Plemniki odnawiają sie co 3 miesiące więc spokojnie sie teraz witaminizujcie :-)...i trenujcie oczywiście

wiem kochana ze musza minac min 3 miesiace
kolezanka z forum wypisla cały zestawik :)

tak folik tez ma brac w androvicie jest cynk
bierze regularnie i nawet nie marudzi kochany jest

zaraz wracam lece cos zalatwic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry