• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
<wyciera monitor>
<wylewa ślnę z klawiatury>
<próbuje opanować ślinotok>

Zadowolone?:-)
I miej tu koleżanki! hihihi
No chyba sie ruszę do tych żeberek przez Was:)

kochana małz ma l-karnityne na ruchliwosc do tego multiwitamine z zen szeniem,wit cib i androvit wiec mysle ze starczy nie chce nadmiernie go faszerowac bo chlop sie wykonczy,stara sie nie pic a jak juz to malutko bardzo wczoraj np tylko piwko jedno na poł wypilismy se po kolacji i bierze letnie kapielea w weekend wybieramy sie na basen

umieram, siedze juz z ponad godzinę i umieram, pali mnie żołądek brzuch i nie wiem co jeszcze , jest mi niedobrze, czy to możliwe ze to przez jogurt ktiry zjadłam rano na czczo, ale dopiero po tylu godzinach zaczą mnie boleć ??

Paznokietki spokojnie można po tygodniu ściąć, jeszcze przez długi czas będą miękkie. Także same zobaczycie jak pójdą w użycie łapki, na początku wiadomo. Od czasu do czasu w późniejszym okresie, a także gdy rączki dziecka będą zimne.

Przebierać dziecka nie trzeba jakoś strasznie, z moich obserwacji nie warto patrzyć, żeby dziecko ubierać o jedną warstwę więcej niż my. W domu obserwujcie jaką macie temperaturę, bo powyżej 23 to naprawdę ciepło dla dziecka. Druga istotna sprawa, potówki. Jeśli ubierzecie ciepło a po jakimś czasie pojawią się potówki tzn za dużo ubranek. Trzecia sprawa, zimne/ciepłe rączki i nóżki nie są wyznacznikiem czy dziecku jest ciepło czy zimno. Sprawdzajcie kark i ramiona. Ostatnia najbardziej istotna sprawa, obserwujcie swoje dzieciaczki czy lubią ciepło czy zimno. U nas w pokoju jak są kaloryfery powyłączane nawet to mamy ok 24 czasem i 25 stopni w dzień, bo od strony słońca, to kładę młodego na łóżko w samych bodziakach na długi rękaw i grubych skarpetach i to wystarcza.

Mam gdzieś jeszcze przepis od tej mojej żony na schab z kiełbasą w środku, i na rolady śląskie które będę testować może w niedzielę.

No ja niedobra zła już się zbiłam po łapkach :-D

A ja dostając pitolca w domu jadę ze szwagrem do pracy hihi bo mój ma 1 zmianę i wychodzi o 14 dziś. JEdziemy na ciuchy do szmateksu może sobie dresowe spodnie znajdę jakieś bo mam jedne tylko co wchodzę w nie i są długie i ciepłe hihi, może coś dla maluszka znajdę albo ciążowego jak kiedyś kiecę z dzianiny ;)

Fasolka w avatarku biała róża jest o taka Zobacz załącznik 416903

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry