Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)Fasolko ogólnie zasada ubioru maluszka jest taka że jedna warstwa więcej niż my. Czyli bodylub kaftanik, śpioszki bądz pajacyk,skarpetki,czapeczka i łapki niedrapki. Oczywiście obcinanie paznokietków dopiero po 2 tyg. jak będą twardsze (niektórzy mówią że po tyg)
Fifciu to ja podobnie. Zapowiedziałam tylko rodzinie że jeżeli już chcą kupić coś do ubrania to własnie większe a nie dla noworodka.
Witam sie i ja w skromnych progach.
Moj M chory do pracy dzis nie szedł a ja miałam wczoraj wizyte u anestozjologa i było nawet sympatycznie.Pospisywała wszystkie moje operacje choroby wieku dzieciecego,pytał na jakie leki jestem uczolona no i zapytał tez ile przytyłam w ciazy.Powiedziałam mu ze 18 kilo jak narazie to nic specjalnego nei powiedział ze jakos duzo a moja ginka za kazdym razem co do niej ide komentuje to jak bym miała zaraz umrzec.Ja mysle ze lepiej 18 kilo niz z 30.Tak mysle ze jak urodze zmienie lekarza bo ja przy niej bardziej sie stresuje niz to wszystko warte....
Na obiadek dzis robie kotlety mielone z pieczarkami ziemniaczki i mizeria.
Kobitki tez tak macie: Od jakis 2 tyg nie mam zgagi a wczesniej miałam prawie codziennie owszem to mnie cieszy i zarazem ciekawi co tak naraz sobie poszła?