• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael wiadomo bo to Twoi ukochani faceci, mnie tam Twój duży facet nie kręci. Za to malutki jest natchnieniem na lepszy dzień :-) jak się tak na niego napatrzę, to mimo, ze ciągle coś kuje, gniecie i niewiadomo co to ochota czekać na własną pociechę.

reklama
Fasolka a to tak, patrzeć na czyjeś dziecię i wiedzieć, że za kilkanaście tygodni zobaczy i weźmie się swoje własne to super uczucie. Wiem po sobie :-D
A jak już weźmiesz na ręce swoje maleństwo, każde inne przestaje istnieć :-)

A ja czekam jeszcze na swój cycnik do karmienia :-p i płytę dla mamusi pod choinkę i też nie ma a dość dawno zamawiałam... :eek: cycnik w sumo może przyjść po świętach ale płyta dobrze by było jakby do soboty zdążyła :-p

Ael aj ja już i tak w twoim małym zakochana jestem :-D Śliczny facecik!

Netka
a pokaaaaaaż!!!

Ciekawe co tam u Lamii na wizycie..

Ja mam wizytę u gina dzisiaj o 17.45 i jutro KTG na 11 w szpitalu. Ssstressssa mam! Będą wyniki wymazu szyjki i będzie już wiadomo co to za wydzielina ze mnie leci... i czy wymaga to interwencji i leczenia czy nie...

Hahaha fasolka ja też kupiłam na początku ciąży takie zwykłe ale większe biustonosze i ten pierwszy który kupiłam jest już stanowczo za mały :-D a ja tak kochałam swoje małe 75B... :-( teraz mam już 85C i to tak na styk a jeszcze teściowa mnie pocieszyła, że po porodzie będą jeszcze większe i kupiła mi 85D :-D

Fasolka ja uwielbiam takie połączenie!!!! I dużo soli!!!!!!!! Pycha!

Fifka będzie na pewno wszystko dobrze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry