madzia, dzieki. A ta masa wychodzi taka tortowa? Może głupie pytanie, ale ja jestem dupa w pieczeniu, więc musisz wybaczyć;P To radio chyba tylko online.
Ael: Zapytałam czy tak się zdaża. Lekarz powiedział że czasami tak, ale nie na jego sprzęcie;P
Zaczynam doczytywać co żeście naskrobały więc:
fasola: Gratuluje kopniakow!! A tak narzekałaś;P Teraz msz następny powód do zmartwień jak będzie grzeczna przez dłuższy czas
i pochwalę jeszcze piękne choinki! U nas jest zwyczaj dekorowania w wigilię. Zobaczymy czy wytrzymamy
Jeszcze wam opowiem co mój ślubny głupol wymyślił
Jak się dowiedział, że będzie syn i ochłonęliśmy po wieści o tych torbielach, to zaczął się zastanawiać, jakie są szanse przeprowadzki do warszawy

Pewnie nie wiecie czemu. Otóż tam jest szkółka barcelony, czy innego klubu

A mój Michal to niespełniony piłkarz. Miał ciągle kontuzje i niczego wielkiego w tym nie osiągnął, ale całe życie grał i gdzie by nie grał był najlepszy

Teraz nawet w takiej śmiesznej lidze gra i go sędzia po meczu zaczępił i poprosił o numer, bo się tu marnuje. Także mąż mój prywatny powiedział, że będzie miec chyba niezdrowy stosunek do syna. Najpier nauczy go kopać a potem chodzić

Głupol;P