• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magdalena: no swietne te body :-)

iwasek: a masz linka do jakichś dziewczęcych ubranek bo ja jakoś nie mogę nic wybrać anie znaleźć ??

slep: jakie masz imiona dla dzidziusia wybrane ?

Ma-g wiem:) Obecnie nie chcę nawet ogladać bo znając siebie zaraz coś kupię a mam naprawdę dużo ciuszków . Wstrzymam się do chwili gdy zacznę odczuwać niedobór ciuchowy:-) Mi sie bardziej podoba taki luźny styl,szerokie spodnie koszula :cool2:

Jejku ale mam fazę na pistacje . Juz drugi dzień siedzę i skubię ;-)

Lamia któregoś dnia wstawiałam tu nawet taki słodkości dla dziewczynek bo się nie mogłam oprzeć .
Daj na prv gadulca to CI podeślę jak znajdę coś fajnego:)

iwasek: nie mam gg, jakiś inny adres moze byc na poczte ,skypa

magdalena: ja nic nie mam także wszystko mi się przyda, dzidzius urodzi sie na koniec kwietnia wiec nie wiem co brac , nie wie mjki rozmiar i wogóle jestem niezdecydowana:-)

KOBIETY MÓJ MĄŻ POSZEDŁ DO PIWNICY, CHYBA MIAŁ DOŚC PATRZENIA NA MOJA MINĘ :-D, no i to mi się podoba hihihi, albo się przestraszył bo powiedziałm, ze niech w sobote sobie organizuje czas i cały dom sprząta, bo ja nie kiwnę palcem do końca roku ;-)

Hihi no ja za moją dzisiejszą paczkę dałam 23 zł z przesyłką :) kobietka dorzuciła co nieco też :) a te bodziaki z dinkiem wymiatają :)

Mąż wrócił popatrzył i pierwsze co wziął to te "ogromne" skarpetki :) i tak ogląda ogląda i się uśmiecha :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry