Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Big radzę sobie nadzwyczaj dobrze, nigdy nie czułam tej różnicy, że ona jest. Bardziej martwiła mnie reakcja mojej mamy. Chociaż mój na te swoje 36 lat nie wygląda, raczej 25-26.
Magda ślub od razu to nie ale narzeczeństwo jak najbardziej. Wiesz ja tyż nie chce wydawać pieniędzy, bo ja więcej nerwów stracę niż ucieszę się z tego faktu. Ale gdyby mój się nie wygadał, to może byśmy skończyli na oficjalnym obiedzie.
Ale ja wam radzę, nie wiążcie się z facetem młodszym od siebie. Mój poprzedni związek był taki, rok młodszy, ale to była jakaś pomyłka. Niby mnie kochał a potrzebował czasu na spokój.
haha ja miałam opory przed wiązaniem się z M. a jest rok starszy, no ale wybrało moje serce za mnie :-) nie umiałabym być z facetem w swoim wieku a co dopiero młodszym :-)
na młodszych przyjdzie pora jak M. już nie będzie mógł
Wiecie, mój ma dwa długoletnie związki za sobą, z jedną nawet się zaręczył. Ale coś nie wyszło...i jest ze mną jak na złość .
Wiecie serce to serce, to w końcu ono nam powie kogo kochać a kogo nie.