Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nawet dużo dużo więcej wczoraj ael mi mówiła jak zachęcić Lubego go przytulanek w końcu Ukochany zacznie coś podejrzewać, już wczoraj był podejrzliwy, zapytał co knuje bo jestem dla niego za bardzo miła
hehehehehheheheheheh magda to nie badz mila poza plodnymi dla niego , tylko w plodne!!!! To sie nie zorientuje bo oni nie kapuja ze my mamy tylko pare plodnych dni;-)
Dzień dobry wszystkim
Ja myślę, że jeśli jest taki zdecydowany na nie jak na razie, to ie ma co go tak naciskać i podstępy robić, bo to może jeszcze się w odwrotną stronę odwrócić. Czasem można podpytać i porozmawiać pokazując cudowną stronę rodzicielstwa, ale póki sam nie zechce, to będzie tylko zły za takie namawianie... Chyba tacy są mężczyźni
U mnie na szczęście było tak, że to mój m bardziej chciał, więc to on mnie namawiał
lily dzień dobry :-) dlatego też nie naciskam :-) chociaż sam się od czasu do czasu śmieje,że musimy sobie jedną formację futbolową zrobić ( mój PARTNER ;-) gra w football amerykański) na razie wszyscy się go pytają po co Nam takie duże auto ( 7 os.) więc mówi,że mamy dwa psy ( a ja po cichu dodaję " i teściową" )