reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael.. ale nie dźwigaj za dużo :) żebyś nie miała siniaka na pół ręki :) ja się poprzytulać mogę co najwyżej do poduszki :) do 16 mam spokój :) a potem Sąsiad wraca z pracy na obiad :D

reklama
Aelreda, wspolczuje Twojemu. Ja to myslalam ze moze migrena, bo moj ma taka migrene wlasnie ze wymiotuje i zwija sie z bolu. Tak podobno jest z mlodymi mezczyznami. A co do Twojego, to wiesz Ty nie załapałas sie na porod to on niech rodzi, pozneij doceni jak mu urodzisz potomka :D

Amalfi przepiekny avatar. On przyniesie Ci szczescie. Talizman. &&&&&

aerleda ladne wypracowania piszesz heheheh, wez pod uwage ze mam chore oczy!!!! I nie moge tyle czytac

bigchild widze ze sie odgapilas i tez swoj zmienilas heheheheheheeheh

a nie wiem :) bo ani to narzeczony ani mąż :) chłopak brzmi tak.. dziecinnie, facet, mężczyzna brzmi jakby był moim kochankiem :D więc jest Sąsiadem :D Sąsiadujemy ze sobą w łóżku :D
No tak rozumiem ten ból. Miałam tak samo, głupio było komuś przedstawiać, że mój to mój chłopak. I faktycznie, bardzo dziecinnie to brzmi. Ale teraz to tak głupio mi mówić, że to mój narzeczony, nie wiem tak jakoś.

magda mowi sie PARTNER!!!!!!!!!!! To moze znaczyc wszystko i narzeczony moze byc partnerem i maz i chlopak!!!!!!! Natomiast sasiad to juz brzmi podejrzanie hm....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry