• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan kochana narazie nie moge, bo babci wychodzi ze szpitala po operacji a mieszka nad nami, i bede jej pomagac bo po operacji za bardzo chodzic nie moze:(:( jak wydobrzeje to napewno jakos sie zgadamy:)my 2gi cykl sie staramy
ma_gdalena dokladnie robisz to dla małej bo ona nie musi cierpiec, ze takiego ma tate... no pamietam ten odcinek masakra.. w zyciu bym tego psychicznie nie wytrzymała:(tez rycząłam jak głupia
mineralnakocica ja czasem ogladam tlc a co??:) zmien fryzure zaszalej:Dpomysl sobie ze juz niedlugo bedziesz miala w ramionach swoje malenstwo:D
Aelreda wlasnie takie sprawy masz nam opowiadac:Dale maly bosko spi... przystojniak z tego twojego mezczyzny:D

reklama
Atan musiałabyś głodować a nie wiem czy chociaż to by pomogło!! Powinnaś też unikać schylania się... :nerd: tzn żeby nie mieć głowy skierowanej w dół. Ja też czasami jadłam zwyczajnie tylko śniadanie, obiad bez podjadania i wieczorem jeszcze przed kolacją wypalało mi gardziel! Teraz już nie miewam zgagi bo chyba brzusio się obniżył

uuuuuuuuuuuuuuuu ale slodko az mojemu mezulkowi sie oczka swiecily na malego ;-)
a mnie mala kopie i do tego lapkami rusza bo wiem jak lezy w brzuszku bo lekarz mi powiedzial ;-)

ael ja mam PYTANIE co na zgage pomaga prucz mleka i migdalow io czestego jedzenia w skowronkowych porcjach

Jako, że u mnie to wiadomo wszystkie dolegliwości ciążowe były wzmożone ja ratowałam się już Renni, mnie nie pomagało mleko i migdały. Renni akurat jest dozwolone w ciąży więc można kawałek z dużej tabletki wyłamać i possać to przejdzie.

Jesooo Ael Ty dawno wpie..ol nie dostałaś. Pierdzielisz jak potłuczona! WIesz że się zżyłyśmy tu wszystkie a to że piszesz nam o Wikusiu daje nam pogląd na to co nas czeka;-) Oby to był ostatni raz ! I nie żartuję! Bo jak Cię odwiedzę to Ci troszke tych włosków wyskubię za te głupoty!

A co nie przyjedziesz do mnie jak Cię nie będę wkurzać? No wieeesz....
Poza tym wpiernicz od Ciebie to ja chętnie. I się ciotka nie denerwuj bo mi Igorka wcześniej urodzisz :-P

Co ja miałam pisać....kurde seksić mi się chce...

No właśnie, staraczek jest jeszcze sporo! Ja tez jeszcze jestem staraczką! Hehe dziękuję Magdalena za pamięć o mojej skromnej osobie:-)
Atan dlaczegóż mnie nie ma na tej staraczkowej liście hmm?:-D

O cięzkich przypadkach w ciazy np : ciąza pozamaciczna, albo operacja na dziecku w brzuszku wczoraj było że ciężarna postrzelono w brzuch i dziecko na stópce miało rane postrzałową ale przezyło. miała CC robione.

Fryzurke zaszalej ale musze zaszaleć mądrze :) a nie wiem jaka fryzura

glodowanie tez nie pomaga sprawdzilam i jadlam pozno sniadanie predej to juz obiad powinien byc ale nie pomoglo i tak palilo nawet na glodniaka.. ahh ale moze za 3 tygodnie sie obnizy i bedzie dobrze ;-)

danao bo nie powiedzialas iwaskowi a ja od iwaska spisala ;-) pretensje do iwaska pisac pw ze staraczka i ktory cykl to uzupelni ;-)

Ma-g bo się facet przejmuje:) A Ty się wycisz kochana dla maleństwa:tak:
Aelku tak czy inaczej zawitamy ale od CIebie zależy czy będzie to wizyta z użyciem siły:-D

Mineralna moje szczęście mnie juz opiernicza za oglądanie takich programów jak porodówka czy ciąża z zaskoczenia .

Danao już uzupełnione;-)

No własnie która staraczka przejmuje schedę listową i wierszykową po mnie?
ZMykam kobietki więc słodkich snów!!! Trzymajcie kciuki za kolejną noc we dwoje:-D

Ostatnia edycja:
IWASKU moja osoba już dawno wyciszona :-p od razu jak się zdenerwowałam poszłam się kąpać i pośpiewać małemu :-p a zaraz potem zamknęłam się w sypialni z laptopem i siedzę a raczej leżę do teraz a małż w drugim pokoju...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry