• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

aż tyle nas jest? od razu mi lepiej, wszystkim na raz i każdej z osobna życzę fasoleczki
Ael a uwielbiam słuchać o Wiktorku, tak samo jak pisze Wam czasami o moim chrześniaku

reklama
Ael ale ja uwielbiam patrzeć na Twojego Wiktorka :-) on jest taki słodziutki odrazu mi humor poprawiasz nim :-) lubię czytać jaki jest i co piszesz o nim dokształcam się w tym co ja (może) będę mieć :-) chociaż wiem że każde dziecko jest inne. więc się nie wygłupiaj i nie znikaj z forum.

a powiedz co wybrał kiełbaskę czy ogórka bo ciekawa jestem :-P

Atanku dziękuję za listę staraczek jej aż tyle nas jest nie wiedziałam :-p myślałam że sama zostałam ... odrazu mi lepiej :-D

a po drugie Ael to jak Ty byłaś na porodówce to ja umierałam ze strachu i trzymałam kciukasy aby wszystko było dobrze czułam się tak jakbym sama rodziła to wyobraź sobie moje uczucia :-) a Ty mi chcesz uciekać a ja chce wiedzieć co u dziabąga słychać i czekam i proszę o nowe foteczki :-D

Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz jejku ta mała Zosia to złote dziecko... w tak młodym wieku tak sie dorosle zachowac... az mi łezki ze wzruszenia poleciały:)
Fifka ja oglasdam na MTV nastoletnie matki i licealne ciaze:) fajne programy:) a najwieksza zwałe mam z ekipy z new jersey:):):)
donia 1980 biedna, noga wyglada nieciekawie dobrze ze nic powazniejszego ci sie nie stało:) butyyy masz boskie ja własnie takie lubiem:)
Atan na starołece:) jak chcesz to mozesz wpasc mnie odwiedzic od rana do popoludnia siedze sama w domu:):):)
Neciuszka aaaaaa udało sie udało sie:) boski brzusio:) boska ty:) z mezulkiem:):):) a ubranka przesliczneeee
Silmiriel siemkaaaa:) sliczna ta twoja kobietka:) a moge spytac czemu wody płodowe zielone??? bo ja nigdy o czyms takim nie słyszałam:(:( jesli to głupie pytanie albo nie na miejscu to z góry cie kochana przepraszam.
Aelreda głuptasieeee.... nawet nie wygaduj takich rzeczy... niestety jestes na nas skazana:) BB jest jak mafia:) jak wejdziesz to juz nie ma wyjscia:) tylko paf paf z pistoletu i po tobie:) hahaha nie wiem jak inne dziewczyny ale mnie interesują kupki bobasów i ze pampersy 2ki juz sa za małe:) hehe to ja obiecuje ze bede odpisywac na twoje posty, nie jestem w ciazy ale interesuja mnie takie sprawy bo mam nadzieje ze zajde:) i przepraszam ze cczasem nie na wszystko odpisuje... w sumie mnie tez jkeszcze za bardzo nie znacie i nie lubiecie tak jak siebie... jestem nowa..:(a mi wcale jako staraczce nie przeszkadza ze o swoim malenstwie opowiadasz:D
ma_gdalena rozumiem cie:) K napewno to przemysli.... w sumie co masz biedna zrobic jak brat nie ma za co kupic.. ja na twoim miejscu zrobiłabym tak samo:)
miq ja jestem staraczka:( nikt mnie nie zauwazył:(
Atan zapomnialas o mnie< beczy> <beczy>tez sie staram:(

karla przepraszam juz dodaje ;-) a ktory cykl sie starasz??
a nie chcialabys ciezaroweczki w mieszkaniu odwiedzic bo mi sie szczerze niechce jechac na staroleke przyjedz do centrum na sw. marcin ;-)

Karla mi się od razu chce płakać jak sobie o tym pomyślę! Po prostu ja taka jestem i wiem, że mój brat to okropny dusigrosz i skąpiec jakich mało ale ja tak nie potrafię i tyle! a poza tym ja cały czas myślę o tym, że nie robię tego dla niego tylko dla małej...
A co do serialu "licealne ciąże" to nie wiem czy pamietasz odcinek z pierwszego sezonu z tą parą co oddali tą małą do adopcji mimo, że rodzice byli temu przeciwni?? Boziu jak ja się uryczałam na tym odcinku!! Jak poszłam do ubikacji potem i przejrzałam się w lustrze to byłam cała popuchnięta!!

Dziewczyny 31 mam zgłosić sie w klinice kurde tak dziwinie sie czuję takie uczucie wymieszane szczesciem i lękiem :) mam ochote na zmiane fryzury ale nie wiem kompletnie na jaką

Ogladacie TLC?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Młody wybrał kiełbaskę z resztą on lubił jak był w brzuszku gdy jadłam mięsko.

To mam pisać, że np dziś młody był marudny znowu i chyba mam problemy z jego karmieniem i po nowym roku musimy przejść się do pediatry?
I mam pisać i tym, że młody uwielbia bajkę Planeta 51, bo oczu nie odrywał od tv i żywo komentował przez cały film i że teraz młody zasnął mi na nogach i zrobiłam mu zdjęcie rozlanego bobasa?

Ostatnia edycja:
reklama
to za 2 dni mineralna ale wiecie co znajac dokladny termin pojscia do szpitala chyba mnie przeraza :baffled: bo mi mowia od 15-29. lutego moge urodzic a ja mam jakies przeczucie ze urodze w marcu na poczatku jakos.. choc chetnie moge w lutym ale jakos takie mam przeczucie zobaczymy jak bedzie ;-)

AEL FAJNIE nie znam tej bajki ;-) fajnie ze cos lubi ale musisz miec niewygodnie na dluzsza mete trzymac go na nogach jak spi... niemozesz isc siusiu bo sie obudzi ;-)lubie filmiki jak gaworzy jak rosnie w zyciu nie myslalam ze dziecko sie po porodzie tak zmienia..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry