kwiatuszekq20
Fanka BB :)
sil ciesze sie ze wszystko wporzadku a od czego te wody?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie mów tak no co tyyy. ja może mało piszę i komentuję ale ja tak mam chwilowo. Za to z mężem oglądamy na FB co tam wstawiasz ciekawego. I pisz o dupie maryni o czym chcesz. A mamie i babci naprawdę dziękować koniecznie bo nakupiła jak głupia a sama kasy nie ma. Teściowa może i co kupi bo gorsza nie będzie ale narazie potrafi tylko się krzywić bo najlepiej po porodzie wszystko wg niej.Sil witaj! Pokazuj zdjęcia malutkiej, bo z pewnością jeszcze jakieś posiadasz
Necia ubranka cudowne, nic tylko dziękować mamie. Też sporo pod choinką ubranek dostaliśmy, od siostry przed samą wigilią też torbę no i jeszcze po świętach jak byliśmy we Wro poleciałam do Pawła do H&M i kupiłam ciuszki. Jak wróciliśmy to przejrzałam 3 torby ubranek co brat mój nam przywiózł, a jeszcze z niepokojem czekam na styczeń bo wtedy mamy dostać duuużą dostawę ubranek dla młodego. A ja się teraz zastanawiam gdzie ja te rzeczy pochowam
W ogóle tak dochodzę do wniosku, że jakoś ostatnio głupio mi tu pisać z wami, nawet z ciężarówkami, jakoś czuję, że chyba już nie jestem wam potrzebna i nie mam w sumie po co z wami pisać.

kurdę ja nie wyobrażam sobie tego forum beż Ciebie (bez nas wszystkich) to forum nie przetrwa jeśli każda będzie chciała zniknąć bo już ma swoje szczęście na rączkach ... Czy Ty chcesz abym dziś w swoje święto się denerwowała z Twojego powodu 
wrrrrrr ......... Kopora w tyłek dostaniesz jak będziesz tak mówić a uwierz mi jak Pyscek zasadzi kopa to przez tydzień siniak nie schodzi !! mój cosik o tym wie 
no i przeczytałam co Ael napisała i jakoś tak mi się płakać zachciało :-(