• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no no neciuszka sliczne zakupiki babciowe ;-) szalały ;-) a wozek ladny podobny do fifki ;-)

a wiecie ten koc co dodtalam od moich rodzicow na gwiazdke jest zarabisty ;-) mieciutki milusi taki ahh tak mi sie wygodnie na nim siedzi ze hej ;-)

reklama
Atan no poszalały a poszły tylko oglądać bo jest taki sklep co ma dość niezłe ceny niedaleko nich :-D ja to mam kilka szt bodziaków i ze 2 pary śpiochów i tyle mam. Czekam z zakupami na potem bo w środę usg. Wózek też nam się podoba ogólnie nie gustuję z zielonych ale ten jakoś mi nie przeszkadza ładny jest :) a za 300 zł to cóż wybrzydzać będę jak nówka prawie i ta zieleń ładna.

ja bym brala za 300zl ja chciala kupowac za 300 a dostala a w zyciu bym nie myslala ze dostane wozek warto sie odzywac ;-)

Załatwilam sylwestra ide do kolezanki ;-) bo maz w pracy a ja z tesciami nie bede siedziec ;-) musze sprawdzic czy w sukkienke wejde ;-) i znalesc rajstopki ;-)

Atanek coś widziałam na fb jedynie, ale tak mi net do teraz działał że szkoda gadać, a forum to właściwie nie nadrobiłam bo ledwie dziś udało mi się pisać z wami do południa, ale odezwać się chciałam bo ponoć tęskniłyście :P a i esków kilka dostałam co ze mną ;)

no no neciuszka sliczne zakupiki babciowe ;-) szalały ;-) a wozek ladny podobny do fifki ;-)

a wiecie ten koc co dodtalam od moich rodzicow na gwiazdke jest zarabisty ;-) mieciutki milusi taki ahh tak mi sie wygodnie na nim siedzi ze hej ;-)

Haha nie no... ja do wózka nie jestem podobna :-D hahahaha sory nie mogłam się powstrzymać :tak:

Naciuszka ekstra rzeczy! :-D babcia faktycznie zaszalała :-)

A ja już jestem spakowana do szpitala, i torba dla małego też praktycznie już gotowa! Matko ile tego jest.... noż idzie głowy zapomnieć :no: Po za tym zmęczona jestem jak cholera... już nie ta kondycja... zaraz wrzucę wszytko co mam przygotowane do torby i mam dość... jednak przerzucić te wszytkie rzezcy i znaleźć to co trzeba to nie taka mała "praca" :sorry2:

reklama
heh nie było mnie raptem 3h w domu... dostaję smsa:
- no gdzie się tyle czasu podziewasz? ;(((
- a co? głodny jesteś? ;P
- yyy Ty zła kobieta jesteś ;(((
- w sensie?
- no bo ja tęsknię a Ty mi tu, że głodny jestem ;((( no może troszeczkę ;P

wiadomo:-D

no i właśnie wcinam rosołek:-) jeeej jak fajnie nie musieć latać co chwila do łazienki:-D

Neciuszku super te ciuszki:tak:
Fifka ale na szczęście masz to już za sobą:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry