• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam Was :)
Malutka śpi, więc wpadam. Jesteśmy po wizycie położnej, wszystko w porządku, ja się czuję dobrze.
Urodziłam SN,bez znieczulenia. O 21 coś mnie zaczęło boleć, 21,40 coś jakby mocniej i częściej, czyli co minutę, 21.50 odeszły wody. Tak szybko do szpitala to nigdy nie dojechaliśmy, dobrze, że noc i święta. o 0.55 było po wszystkim. Niestety nie rodziliśmy razem, bo wody były zielone. Ale zaraz pokazali Małą mężowi, wpuścili go do mnie. Nie pamietam bólu, pamiętam tylko szczęście, jak wylądowała u mnie na brzuchu i potem...

reklama
sil witaj ;-) to super ze wszystko dobrze ;-)
fifka rozbilas mnie ;-) a hhhihihih posmialam sie ;-) no chodzilo mi o co innego ;-) o twoj wozek a nie ciebie hihih smiesznie wyszlo ;-)

Sil witaj! Pokazuj zdjęcia malutkiej, bo z pewnością jeszcze jakieś posiadasz :-D

Necia ubranka cudowne, nic tylko dziękować mamie. Też sporo pod choinką ubranek dostaliśmy, od siostry przed samą wigilią też torbę no i jeszcze po świętach jak byliśmy we Wro poleciałam do Pawła do H&M i kupiłam ciuszki. Jak wróciliśmy to przejrzałam 3 torby ubranek co brat mój nam przywiózł, a jeszcze z niepokojem czekam na styczeń bo wtedy mamy dostać duuużą dostawę ubranek dla młodego. A ja się teraz zastanawiam gdzie ja te rzeczy pochowam :baffled:

W ogóle tak dochodzę do wniosku, że jakoś ostatnio głupio mi tu pisać z wami, nawet z ciężarówkami, jakoś czuję, że chyba już nie jestem wam potrzebna i nie mam w sumie po co z wami pisać.

Ael ale ty durna baba jesteś.... :angry::angry::angry::angry::angry: powinnaś kopa za takie głupie gadanie dostać... :wściekła/y:

Ale co nie mówię prawdy? O czym mam pisać? O dupie maryni, śmierdzących kupkach Wiktora, jego wiecznych humorach, albo jaka gaduła się z niego robi czasem, albo co pediatra powiedziała, albo że pampersy 2ki już na młodego dupę są za małe?
Jak się starałam i byłam w ciąży to było sens a teraz? Nawet jak mam czas czytam was to nie wiem co pisać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry