Magd.a
Fanka BB :)
Witam i ja :-)
Mineralna gratulacje :-) spełniło się Twoje marzenie ! Masz noworoczną córkę :-)) piękności ;-))
Wszystkie styczniowe mamy jeszcze w dwupaku ;-)) to która następna ? :-))
Ja wczoraj się pożarłam ok. 20 z M. powiedział kilka gorzkich słów, zepsuł mi święta i nowy rok także, nie odzywamy się do siebie od wczoraj.. powiedziałam,że przegiął i to totalnie..po 2 wróciliśmy z Sylwka, ja mam zdarte gardło, praktycznie nie mówię od kilku dni.. boli mnie gardło aż po lewe ucho :-/
Mineralna gratulacje :-) spełniło się Twoje marzenie ! Masz noworoczną córkę :-)) piękności ;-))
Wszystkie styczniowe mamy jeszcze w dwupaku ;-)) to która następna ? :-))
Ja wczoraj się pożarłam ok. 20 z M. powiedział kilka gorzkich słów, zepsuł mi święta i nowy rok także, nie odzywamy się do siebie od wczoraj.. powiedziałam,że przegiął i to totalnie..po 2 wróciliśmy z Sylwka, ja mam zdarte gardło, praktycznie nie mówię od kilku dni.. boli mnie gardło aż po lewe ucho :-/
ale wydaję mi się, że mimo wszystko organizm sam nam podpowiada co należy a co nie... i jeśli czułaś się na siłach i sprawiło Ci to przyjemność to nie mogło to mieć złego wpływu na małego ;-)
ale tam jest normalna ścieżka, chłopaki wzieli mnie pod ręce po obu stronach i nawet się specjalnie nie zmęczyłam, al jak wlazłam to myślałam ze umrę ze śniechu ze ja zaraz w 9 miesiącu ciaży na takie wyprawy się wybieram 
ze swoim mam tak samo, ale staram sie do zaakceptować i nie wpadać w złosć (raz wyjdzie raz nie) tylko spokojnie mu mówić czego oczekuję... (czasem trzeba przypomnieć 10 razy ale w koncu dostane to czego chce)