• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czy któraś z Was brała jakieś leki na jajeczkowanie ?? może coś mi o nich powiedzieć ? bo ja zastanawiam się nad poproszeniem o nie mojego gina .. :-(

Ostatnia edycja:
reklama
O co chodzi z kłodką, ano założyła ona kłódkę do mojej piwnicy ( każdy sąsiad ma swoją) i do tego dodatkowy zamek taki coś jak do drzwi.. więc nie mam się jak dostać do węgla,żeby napalić w piecu, powiedziala ze klucz da mojemu ojcu, a teraz gdzieś pojechała i cholera ją wie kiedy wróci.. a mój ojciec jest w PL raz na ruski rok.. :/

Hahaha a ty nie lubisz Sabatona? Ja z moim M uwielbiamy :-D Ja zwłaszcza Upraising! :tak:

powiem tak: mogę posłuchać ale, żeby mi się mokro robiło to nie powiem;-) ja znowu wolę 40:1:-D

u mnie Rammstein jest bóstwem:-D strasznie żałowałam, że nie mogłam pojechać do Gdańska na ich koncert <beczy>

Magd.a a ślusarz nie załatwi sprawy? :-(

reklama
powiem tak: mogę posłuchać ale, żeby mi się mokro robiło to nie powiem;-) ja znowu wolę 40:1:-D

u mnie Rammstein jest bóstwem:-D strasznie żałowałam, że nie mogłam pojechać do Gdańska na ich koncert <beczy>

Magd.a a ślusarz nie załatwi sprawy? :-(

Pewnie by załatwił, ale już byłoby taniej wymienić drzwi :-) a na to mnie nie stać ;-) dobra nie marudzę już uciekam spać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry