reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurcze nie wiem czy to od tego myślenia i pisania ale przed chwilą brzuch mnie rozbolał na minutę i przeszło... nie wiem czy to był skurcz bo nie wiem właściwie czego sie spodziewać! a mąż zaraz wychodzi na noc do pracy! Ale byłyby jaja...

reklama
Ael gdzie jest to Twoje dzieło bo nie mogę znaleźć <beczy>

Kochana jesteś zapisana przez naszą niestaraczkową Madzię? Tam walnęłam wpis. Masz link https://www.babyboom.pl/forum/group...o-porad-i-wskazowek-kilka.html#gmessage934773

CO do leżaczków itd. to warto poszukać i kupić sobie lekko uzywany. Wszystko można wyprać a cena jest wiadomo o połowę niższa

No myśmy kupili o ponad połowę taniej z Fisher Price właśnie. Daliśmy 120 zł a normalnie taki leżaczek kosztuje 260 zł.

Kurcze nie wiem czy to od tego myślenia i pisania ale przed chwilą brzuch mnie rozbolał na minutę i przeszło... nie wiem czy to był skurcz bo nie wiem właściwie czego sie spodziewać! a mąż zaraz wychodzi na noc do pracy! Ale byłyby jaja...

Torbo kolejna, nie kracz...chociaż nie czekaj, Ty to możesz już bezpiecznie rodzić :-P

Aelku przeczytałam Twój mini poradnik :-) naprawdę ciekawe rzeczy tam piszesz i pewnie wiele z nas skorzysta z Twoich rad... ;-) dziękuję w swoim i imieniu dziewczyn :* jesteś niezastąpiona :-p

Dziewczyny patrzcie jaka oferta w TESCO :szok: Artykuły dla dzieci - Pieluchy - Produkty - Tesco
co prawda nie wiem jakie opinie mają chusteczki z Hugiesa ale cena naprawdę okazyjna
Magda fajne są te chusteczki ;-) i mają przyjemny zapach ;-) nie uczulają i skóra nie jest zaczerwieniona po nich, uzywałam ich przy dzieciach z AZS :-)

a ja wrocilam wlasnie do was:D bo robilam sobie pazurki:D musiałam wyciac skorki, nalozyc zel bo odrosty byly i pomalowac na czerwono:) i teraz pisze dziwnie na klawiaturze bo musza wyschnac:D

Ael no niby tak... :-) właściwie to chciałabym już ale te dwa dni na pewno wytrzymam :-p

Magda dzięki, może jutro wstąpimy do TESCO bo i tak musimy jechać zrobić zakupy, żeby K miał co jeść jak mnie zabraknie :-p co prawda mam taki komplet 4+2 z PAMPERSA ale tego nigdy nie za wiele a okazja jest fajna

Ael nawet nie wiem:-p ale chyba jestem bo mi normalnie wyświetliło:tak:

No to pewnie jesteś :-D
Ael no niby tak... :-) właściwie to chciałabym już ale te dwa dni na pewno wytrzymam :-p

Magda dzięki, może jutro wstąpimy do TESCO bo i tak musimy jechać zrobić zakupy, żeby K miał co jeść jak mnie zabraknie :-p co prawda mam taki komplet 4+2 z PAMPERSA ale tego nigdy nie za wiele a okazja jest fajna

No wytrzymasz wytrzymasz. Ty to nie Fifka, ta ma leżeć a sprząta ehh.

Co do chusteczek, my używamy z NiveaFresh&Pure, jesteśmy z nich zadowoleni i w dodatku bardzo ładnie pachną. No i 4ropak kosztuje ok 24-25 zł w Rossmanie.

oczywiscie miałam na mysli tabletki podane przez lekarzy po poronieniu, a nie broń boże tabletki poronne. Żebyście nie pomyślały o mnie nie wiadomo co..:-(.

A tak w ogóle myślicie że powinnam zgłosić się do lekarza jak nie dostałam @ od ponad 7 tygodni? Czy jeszcze poczekać? (w szpitalu powiedzieli że może to potrwać "do 7 tygodni"). Sama nie wiem co robić:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry