reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
uhhh pojechała, załatwiła poradnię, posiedziała u teściowej, wróciła, poszła spać i jest:-D

skoro mowa o służbie zdrowia... ponad 20min czekania na głupią rejestrację:wściekła/y: a pani pielęgniarka, co przechodziła koło mnie to zawsze z tekstem "jeszcze chwileczka, jeszcze sekundeczka" nosz wrrrr...

fajne te leżaczki... ale ceny zabójcze:-D

Ael gdzie jest to Twoje dzieło bo nie mogę znaleźć <beczy>

Oj ja się już nie będę dzisiaj wypowiadała...drażliwy temat:eek:
CO do leżaczków itd. to warto poszukać i kupić sobie lekko uzywany. Wszystko można wyprać a cena jest wiadomo o połowę niższa

:-) :-DMa-g wiem słoneczko:) ale sama wiesz jak sie tak czeka...to później każdy dzień jest cięzko przechodzić a jak jeszcze dochodzą nerwy ....niepewność i strach

Na obracaniu dzidziusia Pani doktor Ktora nazywa sie JEZUS powiedziała ze nie mam juz isc do swojej gin tylk do niej do szpitala na kolejna wizyte ktore mam 14 stycznia jak nie urodze bo ona chce poprowadzic dalszy ciag ciazy po obruceniu dzidziusia wiec jutro musze rano zadzwonic do mojej gin ze odwołuje kolejne wizyty i przedstawic co powiedziała Pani Jezu mam nadzieje ze moja gi nie bedzie zła bo z moja gin na jutro miałam umowiona wizyte..

Jak najbardziej Cię rozumię :-) jakby mi teraz lekarz zadzwonił i przełożył to skierowanie do szpitala to chyba bym umarła z rozpaczy, tak się już nastawiłam na to, że najpóźniej za tydzień będę już z maleństwem w domku...

Co do tych wynalazków to rewelacyjna sprawa jak kttoś ma ograniczony metraż mieszkania ale pewnie kosztuje to nie mało...

Na obracaniu dzidziusia Pani doktor Ktora nazywa sie JEZUS powiedziała ze nie mam juz isc do swojej gin tylk do niej do szpitala na kolejna wizyte ktore mam 14 stycznia jak nie urodze bo ona chce poprowadzic dalszy ciag ciazy po obruceniu dzidziusia wiec jutro musze rano zadzwonic do mojej gin ze odwołuje kolejne wizyty i przedstawic co powiedziała Pani Jezu mam nadzieje ze moja gi nie bedzie zła bo z moja gin na jutro miałam umowiona wizyte..

Co do lezaczkow tez kupilismy uzywany na 25e wyprałam i jest jak nowy

Powinna zrozumieć,zresztą w takich wypadkach lekarze wolą żeby pacjentką przejął dany lekarz. To dla nich odpowiedzialność

Dobra kochane znikam . Padnięta jestem więc się położę może poczytam i nie będę myślała...za wiele;-)
Buziolki i trzymam & Fifciu!

Ostatnia edycja:
ja miałam 'przedsmak' skurczy po pigułce poronnej teraz w szpitalu jak byłam.. bardzo bolało..skurcz trwał jakieś ok. 10 sek. i był najmocniejszy pod koniec.. łapałam się poręczy łóżka..jakby ktoś mnie od dołu 1000-cem igieł kłuł..A pewnie te skurcze mają się nijak do tych porodowych.. Niestety musieli je zaaplikować lekarze, bo naturalnie nic się nie chciało ruszyć.
Ale możliwe też że mam niską granicę bólu.
Dlatego tak współczuje Fifce ;/ i tak cały dzień..mam nadzieję,że kapiel Ci pomoże i rozluźni przed snem.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry